Top 5 tunsori care te fac să arăți mai tânără după 60 de ani

O femeie trebuie să rămână frumoasă indiferent de vârstă. Unul dintre marile secrete a femeilor de după 60 de ani este alegerea unei coafuri corecte și care să o scoată în evidență. Tunsoarea corespunzătoare, dar și culoarea părului sunt câteva elemente care te pot face să arăți mult mai tânără. De altfel, o femeie de 60+ ar trebui să arate elegant și grațios, iar odată cu aceste momente vor apăre admiratori, complimente și respect. În acest material veți descoperi care sunt modelele de tunsori, care te vor ajuta să obții acest rezultat.

Tunsoarea de tip Bob

O frizură versatilă și perfectă pentru această vârstă, care îți va adăuga mai multă eleganță. Curios este că această tunsoare nu necesită mult timp pentru aranjare și îngrijire și este perfectă pentru femeile care au părul scurt. O trăsătură a coafurii este ca volumul din partea superioară a capului să scadă treptat odată ce ajunge spre gât.

Cascadă

Această tunsoare universală este perfectă pentru orice tip de păr și are abilitatea de a ascunde imperfecțiunile feței. Nu necesită styling și face ca părul subțire să pară mai îngroșat. Coafura adaugă farmec, feminitate și tinerețe.

Carre

Tunsoarea este una dintre cele mai populare printre femeile de după 60 de ani. Aceasta este potrivită, practic, pentru toate doamnele și oferă tinerețe și gratitudine. Trebuie să alegi lungimea frizurii, în funcție de formei feței. Coafura este universală și poți crea diferite look-uri cu ea.

Shaggy

Potrivită atât pentru părul fin, cât și gros. Tunsoarea este voluminoasă și ușor înclinată. Este deosebită prin ceea că capetele firelor de păr trebuie să fie despicate, iar acest lucru te va face cu totul deosebită. Frizura poate fi aplicată pentru orice tip de păr, cu orice lungime și va oferi feminitate și tandrețe.

Pixie

Tunsoarea care te poate întineri cu minim 10 ani. Nu are nevoie de aranjare deosebită, iar un pic de haos în păr ar fi chiar un avantaj. Frizura, în sine, este elegantă și are abilitatea de a oferi prospețime și creativitate. Este perfectă pentru femeile care au forma feței alungită.