Top 5 sfaturi de la stiliști pentru a arăta mai tânără

În lumea modernă, există multe oportunități de a menține tinerețea. Pornind de la rațional: nutriție adecvată, sport, o percepție plină de bucurie a lumii, – terminând cu sfaturi și trucuri de la stiliști celebri. Dacă urmați aceste sfaturi, puteți arăta minunat la orice vârstă!

1.Nuanța naturală a părului întinerește. Multe femei după 40 de ani înțeleg acest lucru și trec la vopsire în culoarea lor naturală.

2.Se recomandă păstrarea naturaleții la corectarea sprâncenelor. Sprâncenele ușor „vulgare” conferă feței vioiciune, strălucire și tinerețe.

3.Bronzul îmbătrânește. Prin urmare, stiliștii recomandă utilizarea de protecție solară în mod continuu și alegerea cremelor tonale care se potrivesc câ mai mult cu tonul pielii.

4.Persoanele cu pomeți înalți arată atractiv, dar ovalul se schimbă odată cu vârsta. Puteți rezolva cu ușurință acest lucru cu machiaj. Principalul lucru este să alegeți nuanța potrivită de fard.

5.Toate fetele știu să accentueze buzele cu rujul. Dar nu toată lumea știe că stiliștii recomandă mărirea vizuală doar a buzei inferioare cu un creion. Acest lucru conferă feței o expresie mai naivă. Dar plinătatea accentuată a vârfului doar îmbătrânește.
Urmați sfaturile și păstrați-vă frumusețea și tinerețea pentru anii următori! De asemenea, împărtășiți aceste recomandări cu prietenele dumneavostră!