Top 5 detalii care fac femeia să arate neîngrijit

De regulă, când vorbim despre femei neîngrijite ne gândim la haine șifonate, păr nespălat sau unghii decojite.  Însă unele lucruri nu sunt chiar atât de evidente. Diavolul se ascunde în detalii. Iată ce te împiedică să ai un aspect ideal.

1. Elasticul de păr, pus pe mână

Nu e nici ceas, nici brățară, e pur și simplu un elastic pentru păr, care nu are un alt loc decât pe capul tău. Dacă vrei să-l porți cu tine în caz că va fi nevoie să-ți strângi părul, pune-l în buzunar sau în geantă.

2. Două genți mari, una dintre care din pânză

Gențile voluminoase din pânză sunt destinate, de regulă, pentru shopping. Dacă o vei purta zilnic, n-ai cum să arăți rafinat. Mai mult, s-ar părea să pari un om al străzii. Alege-ți o geantă potrivită pentru fiecare scop: mers la serviciu, la cumpărături, la plimbare sau pentru ținuta de seară.

3. Părul nearanjat

Coada prinsă undeva la ceafă, nici jos, nici sus, este cea mai frecventă și mare greșeală, pe care o fac femeile. Așa că, fie fă-ți o coadă de cal, fie, prinde părul în spatele gâtului.

4. Pantaloni prea lungi

Pantalonii evazați au revenit în modă, iar cu ei și greșeala de a-i avea prea lungi, așa încât să-i calci în picioare. De fapt, astfel de pantaloni trebuie să se afle la 2 cm de la podea, atunci când ești deja încălțată în pantofi.

5. Cămașă șifonată la mâneci

Călcatul cămășilor, în mod normal, nu este o plăcere, mai ales a mânecilor. Oricum ai încerca să o calci, ea rămâne șifonată. Apelează la curățătorie sau acordă o atenție sporită acestei zone a hainei. Chiar dacă crezi că e un detaliu neimportant, în cadrul unei întâlniri importante ai putea face o impresie greșită.