TOP 5 articole vestimentare moderne pentru doamnele de peste 50 de ani: alege să fii extraordinară mereu !

Stilistul Ali Kline spune că „femeile de peste 50 de ani, deși rămân fidele stilului lor, nu au absolut niciun motiv să nu încerce ceva nou. Fie că este vorba despre o nouă culoare sau imprimeu”.

La urma urmei, este posibil și necesar să arăți impresionant la orice vârstă. Iată primele 5 lucruri pe care o femeie matură ar trebui să le aibă în garderoba ei pentru a fi observată și respectată.

1. Costum cu pantaloni

O garderobă clasică este vectorul principal pe care doamnele mature încearcă să-l urmeze cu strictețe. Pur și simplu pentru că nu este doar relevant și potrivit întotdeauna și oriunde, ci și confortabil de purtat.

Un costum clasic de pantaloni nu ar trebui să dispară din garderobă după ce se termină zilele de birou. Pentru că un astfel de costum este o soluție excelentă pentru toate ocaziile. La urma urmei, fiecare dintre lucruri poate fi purtat separat, creând o masă de imagini atractive, versatile, dar în același timp, elegante.

Pantalonii cu o croială dreaptă sau pantaloni de tip palazzo este elementul complementar perfect pentru orice pulover, hanorac sau cămașă în combinație cu o vestă. O jachetă la jumătatea coapsei poate deveni și al doilea strat aruncat peste rochie în serile de vară. Și în sezonul rece, un astfel de costum poate și ar trebui să fie purtat sub îmbrăcăminte exterioară caldă – o haină, trenci sau jachetă de puf.

În ceea ce privește culoarea, vă sfătuim să abandonați nuanțele negre – acestea îmbătrânesc vizibil și subliniază schimbările legate de vârstă. Și argumentul că astfel de nuanțe sunt universale nu este un argument aici. Un albastru pastelat sau roz pal este nu mai puțin funcțional și proaspăt.

2. Pantaloni de piele

Dar o dragoste tandră pentru pantalonii clasici nu ar trebui în niciun caz să umbrească interesul pentru produse și tendințe noi. Desigur, simțul proporției este principalul lucru aici.

Pantalonii de piele sunt doar un astfel de caz. Spectacular, îndrăzneț, nu conservator, dar practic, mai ales în extrasezon. În alegerea unor pantaloni de piele, atenția ar trebui să cadă pe pantaloni cu curea și fermoar, în niciun caz cu bandă elastică. Un astfel de lucru va ajuta la ajustarea figurii datorită texturii materialului și va ascunde neregulile din șolduri și talie.

Amintiți-vă că este pielea mată, arată mai nobilă și mai aristocratică, iar luciul este o cale directă către un aspect ieftin și fără gust. Ca „top”, un set cămașă + pulover, o bluză romantică de mătase sau un hanorac sport sunt perfecte.

3. Palton de tip halat

Poți vota cât de mult vrei pentru confortul și caracterul practic al unei geci cu puf, dar a te certa cu eleganța unui palton este o sarcină absolut ingrată. Pentru că nu numai că adaugă grație și rafinament, dar chiar schimbă mersul într-unul mai lin și mai maiestuos.

Mai ales dacă iei ca bază un palton de tip halat din țesătură de cașmir. Datorită curelei, acest stil creează o siluetă clepsidră armonioasă pe orice figură, fără excepție. Și chiar dacă nu îți prinzi haina, ci o lași larg, poți obține un efect fenomenal.

O astfel de îmbrăcăminte exterioară ar trebui purtată cu botine sau cizme cu toc nu prea mare, stabil – kitten toc, care a condus străzile modei de mai multe sezoane la rând.

4. Blugii

Stilistul Alexander Rogov declară cu deplină încredere că blugii sunt un adevărat „element super anti-îmbătrânire”. Nu sunt numai frumoși, ci și în stil european. Din nou, botine la modă, un pulover sau cămașă clasică, o geantă de mână spectaculoasă – și imaginea unei doamne cochete este gata. Și, fără prea mult efort, taxe și costuri.

Regula tradițională conform căreia doamnele în vârstă ar trebui să se concentreze exclusiv pe nuanța clasică de „indigo” poate fi încălcată. Pentru că atât denimul ușor, cât și, mai mult, albul arată mereu șic. Principalul lucru este uniformitatea culorii, fără zgârieturi și cute.

5. Geanta

Și în sfârșit, accesoriile. Ceva fără de care imaginea pare incompletă și nici măcar armonioasă.

Geanta clasică nu este doar de dorit, ci este strict necesară. De exemplu, opțiuni precum geanta Hermes Kelly și Celine Classic joacă întotdeauna excelent. Un astfel de model arată întotdeauna șic și scump. Anume acest accesoriu este garantul unui număr imens de imagini de succes.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !