TOP 5 articole vestimentare care vor întineri orice doamnă după 50 de ani: trebuie să le ai în garderoba ta !

Există lucruri care chiar nu sunt potrivite pentru orice vârstă, de exemplu, o fustă mini. Cu cât doamna este mai în vârstă, cu atât arată mai ridicol în ea. Și sunt lucruri care nu trebuie ignorate, pentru că în ele vei deveni imediat mai modernă și tânără și nu vei rămâne blocată în moda de acum 20 de ani. Așadar, iată cele mai bune 5 articole vestimentare pe care trebuie neapărat să le ai în garderoba ta.

1. Tricou alb

Conform observațiilor mele, multe femei în vârstă preferă tricourile cu flori, unele imprimeuri obscure și alte modele. Ai încercat să porți alb simplu sau fildeș? La urma urmei, un lucru atât de simplu, de bază, te poate întineri cu adevărat în mod semnificativ, mai ales dacă îl combini cu blugi și agăți un lanț de gât. Poți să porți adidași. Sunt foarte comozi și moderni?

Tricoul clasic are decolteul rotunjit, dar decolteul în V este mai tineresc, pentru că nu netezește fața „moale”. Dar tu alegi ce să porți.

2. Blugii 

Văd asta la soacra mea, care are 70 de ani. De îndată ce își pune blugi, imaginea ei pare imediat mai modernă, iar ea arată mai proaspătă și mai tânără. Funcționează și mai bine dacă până la 50-70 de ani nu ai luat kilograme în plus. Principalul lucru este să alegi blugi moderni. Modelele cu croiala dreaptă sunt în tendințe acum, doar nu purta cele skinny.

3. Pulover cu decolteu în V

În general, decolteul rotund, înmoaie semnificativ trăsăturile deja moi ale feței (pentru mulți, fața devine mai moale odată cu vârsta și creșterea în greutate). Dar există o cale de ieșire din această situație, și aceasta este decolteul în V, mai ales pe un pulover. Dacă alegi o opțiune strălucitoare, atunci și mai mult distragi atenția de la riduri. Dar nu intra în nuanțe prea strălucitoare (ca de exemplu neon). Alege unele culori mai nobile.

4. Jacheta 

Dacă ai peste 50 de ani, atunci pune-ți întrebarea: ai o jachetă modernă? Cred că mulți vor răspunde că nu au. Și de ce? La urma urmei, o croială simplă te va întineri mai mult decât o abundență de volanuri pe față. Prin urmare, aruncă o privire mai atentă asupra acestui element al dulapului, deoarece este versatil și multifuncțional. În general, cu cât ești mai în vârstă, cu atât ar trebui să alegi stiluri mai simple.

5. Costumul sport

Mă refer la un costum sport modern, cu hanorac și adidași. De fapt, un trening de croială modernă nu are vârsta și face mereu orice imagine tânără, pentru că este purtat de generația modernă, așa că i se asociază un astfel de costum. Câte femei am văzut la 50 de ani să poarte costume sport? Practic nu văd. Dar de ce? Este atât de comod !

Dar tu ai aceste articole vestimentare în garderoba ta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !