Top 3 produse eficiente pentru a obține un păr elegant și voluminos: cu siguranță merită să le încerci !

Părul își pierde volumul din anumite motive. Fie că ai un scalp gras, păr subțire, moale, neted, dens, lung. Totodată orice păr drept și rar tinde să-și piardă volumul foarte repede. De asemenea ar fi și o formă a capului care face ca părul să stea lipit mai mereu , ceea ce nu-i permite să creeze un efect voluminos.

Oricare ar fi motivul pierderii volumului, există întotdeauna o cale de ieșire din situație, pentru a lupta împotriva acesteia și a reda părului aspectul sănătos și voluminos de care are nevoie. În cazul nostru, este important să ne axăm pe rădăcina părului, pentru a-i crea volumul de care are nevoie. Pentru a face acest lucru, există produse pe care este scris „pentru volum bazal”.

Așadar, iată câteva produse pe care le poți achiziționa pentru a conferi părului tău un volum irezistibil și de durată.

1. Mousse de la got2b „Without Limit”

Acesta creează un volum uluitor. Pe amazon, acest produs îl poți găsi cu aproximativ 5 EURO. Aplică acest produs doar la rădăcina părului. Pe lungime, este recomandat să folosești doar protecția termică. Doar urmând aceste sfaturi, coafura ta va rămâne voluminoasă pentru o perioadă mai îndelungată. Trebuie doar să ai grijă la determinarea dozei individuale. Aceasta depinde foarte mult de lungimea părului.

 

2.  Mousse de la SCHWARZKOPF PROFESSIONAL- PROFESSIONNELLE.

Este conceput pentru părul subțire și moale. Costul este de 9 EURO per 500 ml pe magazinul online lovestyle.ro.

3. Mousse de cătină de la Natura Siberica.

Oferă volum și protecție părului împotriva efectelor termice în timpul coafării la cald, conferă elasticitate și vitalitate. Componente active: ulei de cătină, de amaranth și proteine de mătase.

De exemplu, dacă ai planificată o sărbătoarea seara dar nu destul timp ca să-ți speli din nou părul, este suficient să aplici această spumă pe zona rădăcinii părului și să o usuci cu un uscător de păr, înclinând capul în jos.

Acum că ai aflat secretele extraordinare ale doamnelor, cu un volum splendid, nu ezita să le încerci și tu. Efectul deja este garantat.

Dar tu ai folosit vreodată unul dintre aceste produse ? Ai rămas mulțumită de rezultatul acestora ? Așteptăm răspunsul tău mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor.