Top 20 de idei pentru o manichiură de vară perfectă

În această vară se poartă eleganța și simplitatea. Nail artiștii recomandă minimalismul, designul care este bine gândit și care nu are nimic în plus. Totodată, se pune accentul pe echilibru, pe lipsa exceselor, pe detalii laconice și compoziții modeste.

Manichiura franceză este alegerea perfectă pentru orice anotimp, însă cu ajutorul unui detaliu îi poți reda expresivitate. Dacă îți plac culorile aprinse, alege-le doar în cazul ornamentelor, fundalul trebuie să fie pastelat sau neutru. Totuși, cel mai bine și poate chiar aristocratic este să completezi french-ul cu o compoziție din pietre strălucitoare.

Motivele florale continuă să fie prezente în manichiura acestei veri, doar că în alt stil. Frunzele sau florile care apar pe unghie sunt mai puțin accentuate, ceea ce redă mai multă armonie.

Tandrețe, rafinament, accente aristocratice – acestea sunt secretele unei manichiuri demne de o prințesă.

Manichiura mată este încă o formă de a ieși în evidență în această vară.

Pentru o manichiură îndrăzneață folosește movul, argintiul sau roșul. Completează-le cu niște compoziții florale sau pietricele.

Fluturașii sunt încă o temă gingașă, perfectă pentru vară.

Acordă atenție și decorațiunilor în stil minimalist. În acest caz, desenele se execută într-o singură culoare, cel mai des în alb și negru.

Sclipiciul îți poate decora nu doar unghiile, dar și fiecare zi. Atmosfera de sărbătoare pe care o creează te va binedispune.

Sper că ai găsit câteva modele pe care ai vrea să le arăți manichiuristei data viitoare. Salvează articolul și încearcă rând pe rând mai multe dintre variantele propuse. Cu oricare dintre ele vei arăta impecabil.