Tinerețea nu este despre vârstă, ci despre atitudine: 5 tipuri de tunsori extraordinare pe care trebuie să le încerci după 30 de ani !

Fiecare femeie încearcă să arate tânără și elegantă, indiferent de vârstă. O coafură aleasă corect poate face minuni. Aceasta poate întineri proprietarul și poate sublinia demnitatea ei. Astfel, trebuie să iei în considerare 5 modele de tunsori elegante dacă ai trecut deja de 30 de ani.

1. Cascadă

Acest tip de tunsoare este solicitat atât în rândul fetelor tinere, cât și al doamnelor de peste 30 de ani. Corectează perfect trăsăturile feței și, de asemenea, întinerește incredibil imaginea. Aceasta arată bine pe părul drept și ondulat și creează volum suplimentar coafurii. Aranjarea nu necesită intervenție la salon și se face rapid acasă cu un uscător de păr.

2. Carre gradat

Această tunsoare este una dintre variantele tunsorii în cascadă. Coafarea pentru toate gusturile se face fără prea mult efort, deși tunsoarea adaugă un plus de volum și arată natural chiar și fără nicio coafare.

3. Tunsoare cu asimetrie

Acest tip de tunsoare arată deosebit de impresionant pe părul drept de lungime medie. Dacă te-ai săturat de o coafură cu bucle, atunci alege această tunsoare specială. Te va întineri și va adăuga un farmec aparte imaginii tale.

4. Tunsoarea Garcon

Un aspect elegant este obținut prin adăugarea unui breton profilat. Se aranjează foarte ușor, trebuie doar să periezi părul. Poți oferi șuvițelor lejeritate și volum cu ajutorul gradării și să fixezi coafura cu lac.

5. Tunsoarea de tip pixie

În acest an, tendințele în materie de tunsori ne atrag atenția asupra pixie. Ea posedă un avantaj enorm și anume acela de a crea un volum suplimentar de păr la coroană. Aranjarea aceste coafuri este foarte simplă cu ajutorul spumei de păr.

Experimentele în materie de tunsori ar trebuie să nu te sperie. Căci doar încercând mai multe modele îți vei da seama care este cel mai potrivit pentru tine. Aceste modele reprezentate mai sus cu siguranță sunt o alegere potrivită, indiferent de vârsta pe care o ai. Ele te vor ajuta să arăți natural, proaspăt și foarte tânără. Stima ta de sine va crește semnificativ iar tu vei deveni obiectul admirației celorlalți.

Dar ție care dintre aceste tunsori ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !