Ține pasul cu moda: 10 idei de manichiură de la Christine Doan!

Christine Doan este o manichiuristă celebră, în special în rândul amatoarelor de stil parisian, ce așteaptă cu nerăbdare publicarea noilor sale idei, care se răspândesc aproape instantaneu pe Instagram și pe Pinterest.

Nu e de mirare, deoarece Christine și-a format propriul stil, iar ideile sale depășesc conceptul tradițional de înfrumusețare a unghiilor, apropiindu-se tot mai mult de ceea ce numim artă, nu întâmplător, cu ceva timp în urmă, a apărut noțiunea de Nail Art (arta de înfrumusețare a unghiilor). Iar astăzi vom analiza 10 modele de unghii de la celebra artistă, care sunt actuale în 2021.

Modele de unghii 2021

La prima vedere, acest model arată neglijent și grotesc, în special dacă începi să-l studiezi mai atent. Dar pe de altă parte, este neobișnuit, adaugă individualitate și la sigur nu va lăsa pe nimeni indiferent. Apropo, combinația dintre auriu și gri e una din principalele tendințe ale primăverii anului 2021.

Ce poate fi mai ademenitor decât culoarea vinului? Îmbinarea unei nuanțe bordo strălucitoare cu suprafețele nude, mai ales atunci când desenul pare lipsit de formă, arată halucinant, îmbietor și nițel extravagant. E greu să te deslipești de această imagine, nu?

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!

Modele de manichiură 2021

Artista nu a uitat și de iubitorii de culori (de fapt, non-culori) clasice: alb și negru. Numai că în mâinile sale, albul și negrul sunt la fel de apropiate de clasic, cum e culoare ultra violet. În orice caz, modelul de unghii arată superb.

Ai observat cum Christine folosește accesoriile sale și obiectele care o înconjoară ca sursă de inspirație pentru manichiură? Toate pentru că armonia vizuală este pe primul loc!

Citește și: Secrete și reguli pentru a avea o manichiură bogată

Idei unghii de primăvară

Ușor, plăcut, luminos, atrăgător – sunt primele cuvinte care îmi vin în minte atunci când văd acest model de manichiură. Oare am mai putea completa lista cu ceva?

Dacă Christine s-ar pricepe la fel de bine la făcut fotografii ca la manichiură, era să fie o artistă de neprețuit. Până atunci, se pare că mai are de lucrat.

Citește și: 20 de idei elegante de manichiură pentru unghii scurte

Idei unghii de vară

Un model de unghii luminos, creativ, care stârnește, pe de o parte, interes și admirație, iar pe de alta, dorința de a le analiza în detaliu în încercarea de a distinge vreun simbol sau vreo formă cunoscută. Un design de-a dreptul fermecător.

Nu știu nici un artist care să fie în stare să facă niște tranziții la fel de fine, asemenea cerului în asfințit, care trece lin dintr-o culoare în alta.

Citește și: Manichiura franțuzească: 32 de modele superbe, care se poartă în 2021!

Modele de unghii alungite

Abilitatea artistei de a mima orice textură este demnă de admirație. Ce părere ai despre acest design luxuriant și impunător?

Dar tu ai curajul să-ți faci o asemenea manichiură?

Modelele realizate de Christine Doan sunt neobișnuite, extravagante, memorabile, dar cel mai important, nu sunt lipsite de gust. Suntem siguri că printre cele 10 modele expuse, s-au găsit cel puțin câteva pe care ai vrea să le încerci.

Citește și: 20 de idei de manichiură pentru unghiile scurte