Tendințe noi în materie de unghii cu strasuri: 40 de idei creative și unice de la care să te inspiri

La un moment dat, manichiura cu strasuri a început să fie considerată un semn de prost gust. Din fericire, acum recâștigă primele locuri în clasament și se bucură la maxim de popularitatea sa.

De asemenea, piercing-ul este și el în tendințe în acest sezon. Mai jos am pregătit 37 de modele unice de manichiură cu strasuri pentru toate gusturile. Unghii lungi, scurte, naturale, nonconformiste, colorate, nude. Toate s-au adunat mai jos poate a te inspira și a te pregăti de noul sezon. Fii alături de noi până la final !

Strasurile sunt cristale mici care atrag atenția datorită refracției culorii. De regulă, acestea sunt fixate pe unghii cu un lipici special. Pentru nail art, poți alege pietre create special pentru unghii, sau te poți opri la cristale pentru corp sau față. Totul este legat de dimensiunea potrivită.

Când se gândesc la pietrele de pe unghii, mulți oameni își amintesc de unghiile lungi punctate cu pietricele irizate. Astăzi, un astfel de fenomen cu greu poate fi numit elegant. Cu toate acestea, există modalități de a evita excesul de strasuri.
De exemplu, poți ornamenta doar un deget cu strasuri. Va părea mult mai natural așa. De asemenea, poți opta pentru o inscripție pe unghii realizate în strasuri, linii abstracte, puncte, și multe altele.

Manichiura franțuzească

Pietrele se asortează bine cu manichiura franțuzească  Aceste două elemente pot cocheta de minune dacă sunt realizate cu gust. Nu ne referim aici doar la clasicul french (în nuanțe de alb sau roz), ci și cu culoarea. Manichiura alb-negru cu strasuri se bucură de asemenea de o mare popularitate în rândul internauților.

   

Manichiura americană

Dacă o manichiură franțuzească este prea anii 2000 pentru tine, optează pentru o manichiură americană. Acesta este un design simplu de unghii care imită unghiile naturale folosind o bază de culoare crem și un vârf nud sau aproape alb. Poți ornamenta această operă folosind diverse strasuri precum în imaginile de mai jos:

În linii generale, încearcă să privești manichiura ca pe o operă de artă. Iar unghiile precum o pânză pe care întinzi culori și forme. Să nu-ți fie frică să experimentezi atât cu forma, lungimea, cât și cu decorul. Cel mai important sfat: nu uita că totul trebuie să aibă o limită: Prea mult uneori nu este chiar bine. Sau poate, regulile sunt făcute pentru a fi încălcate ? Dar tu ce părere ai ?

Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !