Ten perfect indiferent de vârstă: 4 secrete de frumusețe de la femeile coreene!

Este bine cunoscut faptul că majoritatea femeilor coreene se bucură de un ten fără imperfecțiuni, cu aspect neted și plin de luminozitate. Acestea nu își arată vârstă și au o oarecare capacitate de a sfida timpul, având un aspect perfect chiar și la o vârstă mai înaintată. Totul se datorează stilului de viață pe care îl au și produselor cosmetice bine alese!

Probabil ai observat că produsele cosmetice coreene și cele de îngrijire cuceresc lumea și devin tot mai întrebate printre femei, atât tinere cât și în vârstă.

De ce? Totul este simplu, pentru că orice fată își poate permite să le cumpere, iar utilizarea  lor este o adevărată plăcere. Sunt naturale și cel mai important – eficiente. Acesta este secretul popularității produselor cosmetice coreene în lume.

Așadar, iată 4 secrete de îngrijire ale femeilor coreene, despre care trebuie să afli neapărat! 

1.Îngrijirea corectă pentru diferite anotimpuri

Există foarte multe detalii importante în îngrijirea tenului pe timp de vară, iarnă și în extrasezon.

Foarte multe femei folosesc aceleași produse în perioade diferite ale anului. Deși, iarna este necesar să te concentrezi pe hidratarea pielii, iar vara – pe protecția împotriva razelor solare.

2.„Beauty inside” în stil coreean

Printre femeile coreene este răspândit termenul de „beauty inside”. Asta înseamnă că ele încearcă să se facă frumoase nu numai la exterior, ci să își păstreze „frumusețea” unui corp sănătos.

Multe dintre ele utilizează superalimentele (matcha, uleiul de nucă de cocos, tumericul, semințele de chia), mănâncă mai multe fructe și legume, practică sportul și nu uită de vitamine.

3.Sistemul 424 

Cu siguranță vei fi surprinsă să afli, dar coreencele nu au o predispoziție genetică deosebită la frumusețe (așa cum se presupune).

Sistemul 424 este o invenție exclusiv coreeană. Aceasta constă în faptul că petreci 4 minute pentru curățare, apoi te speli cu spumă timp de 2 minute și 4 minute cu apă, mai întâi cu caldă, apoi cu rece.

Repetă cel puțin acest ritual de curățare în fiecare zi și după câteva luni vei vedea cu siguranță rezultatul.

4.Yoga pentru față

Ai auzit de yoga pentru față? De asemenea, foarte des este utilizat și auto-masajul feței. Multe femei practică yoga, atunci de ce să nu încerci și exercițiile faciale? În general, mulți dintre noi uită de mușchii feței, deși aceștia joacă un rol important în conturarea conceptului general de „frumusețe”.

Frumusețea, desigur, este un lucru subiectiv, dar în interiorul fiecărei persoane există anumite convingeri universale și tocmai acestea pot fi îmbunătățite în sine.