Te vor face specială: Aceste 5 tunsori vor fi la modă în anul 2022!

Femeile sunt frumoase indiferent de vârstă. Însă frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai ușor și natural e să faci acest lucru cu ajutorul coafurii. O tunsoare corectă îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit. Trebuie doar să găsești modelul care ți se potrivește. Iată 20 de modele superbe, care vor fi actuale în sezonul care urmează.

Tunsori scurte femei 2021 2022

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În acest sezon sunt la modă variantele cu tâmple rase. Frizura e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală imaginii tale. În ceea ce privește culoarea, îți sugerăm să atragi atenția la blondul cenușiu, blondul platinat și părul roșcat.

Tunsori păr scurt femei 2021 2022

Dacă nu ești gata de schimbări radicale, poți încerca o tunsoare pixie-bob, care este puțin mai feminină. O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea arată bine pe chipul oricărei femei, poate fi asociată cu orice ținută și, cel mai important, ascunde ridurile, petele de vârstă și alte imperfecțiuni ale tenului.

Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori păr scurt fața rotundă

Iar dacă vrei să arăți și mai feminin, alege o tunsoare bob aranjată în scări. Ea te va ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

Tunsori păr mediu în scări

O altă opțiune interesantă este tunsoarea shaggy. Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

Bretonul lung, pe ambele părți ale feței, adaugă volum și crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

Tunsori păr mediu bob carre

Îți sugerăm să atragi atenția și la tunsoarea bob-carre în scări. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și strictețea tunsorii carre.

Părul aranjat în scări sau în cascadă, situat la nivelul umerilor, încadrează perfect ovalul feței și adaugă eleganță întregului look. Iar datorită șuvițelor de lungime diferită, părul pare mai dens, mai îngrijit și mai sănătos.

Citește și: Femeia bogată se îmbracă laconic: 24 de ținute simple ca să arăți nobilă și stilată!