Te vor face specială: 18 tunsori elegante pentru păr subțire și rar!

Iată că am ajuns în toamna anului 2021, dar moda tunsorilor pentru păr scurt continuă să ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri adaugă îndrăzneală și prospețime oricărei femei – arată stilat, expresiv și contemporan, iar în comparație cu tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsoarea pixie este opțiunea ideală pentru femeile sigure de sine, bobul este versatil și universal, iar coafura carre este clasicul care nu-și pierde niciodată din actualitate. Anume aceste trei tipuri de tunsori vor da tonul sezonului care urmează.

Tunsori carre păr scurt

Coafura carre are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea și îți dau un aer mai strict. Una din principalele tendințe din ultimii ani este tunsoarea bob carre pentru păr scurt.

Tunsori păr scurt asimetrice

O tunsoare carre asimetrică arată proaspăt, feminin și elegant. Însă pentru a obține acest efect, părul tău trebuie să fie în stare perfectă. Datorită aranjării stratificate, cu fire alungite în față și scurte la ceafă – tunsoarea îți va corecta ovalul feței și va adăuga volum părului tău. Coafura face pereche bună atât cu părul drept, cât și cu părul ondulat și are un aspect cât se poate de natural și firesc.

Tunsori bob păr scurt 2021-2022

Această tunsoare va adăuga volum părului tău, este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Coafura bob e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale.

Tunsoarea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură modernă. În plus, bobul e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc

Tunsori bob scurt cu breton

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look. Și cât de bine se descurcă cu volumul!

Tunsori păr scurt în scări cu breton

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de expresie, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Tunsori pixie cu breton scurt

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric, va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Tunsori păr scurt cu breton asimetric

Tunsoarea pixie-bob va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

O coafură pixie bob cu breton îți poate schimba spre bine întreaga imagine, pentru că ascunde ridurile de expresie, nivelează ovalul feței și conferă acesteia un aer îndrăzneț și seducător. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Citește și: Femeile moderne nu se machiază: 7 reguli de aur ca să arăți impecabil fără machiaj!