Te vor face elegantă: 7 tunsori care nu se demodează niciodată!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea, începe de la coafură! Iar dacă nu știi ce tunsoare să alegi, te ajutăm noi. Iată 7 tunsori care nu își pierd niciodată din actualitate și adaugă eleganță oricărei femei.

1. Tunsoarea carre

Această tunsoare e adorată de toată lumea, de la puștoaice de 16 ani, până la doamne de o vârstă respectabilă. Se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut.

În plus, ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea și mută accentul pe ochi.

2. Tunsoarea bob în scări

Iar dacă vrei să arăți și mai feminin, alege o tunsoare bob aranjată în scări. Ea te va ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

3. Tunsoarea bob-carre

Coafura a preluat volumul și delicatețea tunsorii bob și tranzițiile netede ale tunsorii carre. Ea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește atât femeilor tinere, cât și doamnelor mai în vârstă. În plus, e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente și arată tineresc.

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar la 50+ îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

4. Tunsoarea pixie

Tunsoarea pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și se potrivește de minune femeilor sigure de sine, care vor să arate neobișnuit, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Iar dacă ai părul subțire și rar, pixie este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

5. Tunsoarea paj

Tunsoarea paj este considerată o coafură romantică, pretențioasă și feminină. Dar puțini știu că femeile au preluat-o de la bărbați și au făcut-o mai grațioasă. Ea nu necesită aranjare și se particularizează prin tranziții netede, șuvițe rotunjite și breton drept.

Coafura arată de-a dreptul spectaculos pe femeile care au gâtul lung, grațios și trăsături delicate ale feței. Însă vei obține efectul dorit numai dacă ai părul drept.

6. Tunsoarea cascadă

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de expresie, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul.

7. Părul ondulat

Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Dacă ai părul drept, poți obține efectul dorit apelând la coafor. Părul creț este mai greu de îngrijit, dar efortul este justificat. Toată lumea adoră femeile cu păr ondulat, dacă acesta este bine îngrijit.

Citește și: Cea mai stilată coafură: Iată de ce tunsoarea pixie este perfectă la 50+