Te vor face elegantă: 5 culori de păr care se poartă în acest sezon!

Părul este podoaba unei femei. Este cel mai bun machiaj și cel mai bun accesoriu. O tunsoare bună te poate face mai tânără și mai sigură de sine. Iar o nouă culoare nu înseamnă doar un look nou, ci și o nouă stare de spirit. De aceea, e important să găsești stilul care ți se potrivește. Iată 5 nuanțe de păr care îți vor împrospăta ținuta.

1. Caramel

Caramel este alegerea ideală pentru doamnele care vor să-și șteargă câțiva ani de pe chip și să scape de părul cărunt. Ea îți va împrospăta imaginea cu reflexe de tonalitate diferită, de la zahăr ars până la blond și șaten auriu. Nuanța luminează pielea și se potrivește în special femeilor cu tonalitate caldă a pielii (fața rumenă, ușor arsă de soare sau cu pistrui).

2. Blond rece

Culoarea părului este la fel de importantă ca tunsoarea în sine. Nuanța potrivită îți poate șterge niște ani de pe chip sau, dimpotrivă, te poate îmbătrâni. Nu e de mirare că în ultimul timp tot mai multe femei își vopsesc părul blond. Blondul întinerește chipul, împrospătează imaginea și diluează bine imperfecțiunile tenului. Iar cea mai la modă variantă este blondul rece, cu reflexe argintii.

3. Blond căpșună

Blondul căpșună este una din cele mai populare nuanțe de păr din ultimii ani. Culoarea are o saturație diferită, care evoluează cursiv de la tonuri abia sesizabile până la tonuri foarte intense. Imaginează-ți că amesteci tonuri roz-deschis cu irizații aurii de șampanie! Această nuanță întinerește chipul și se aplică foarte ușor chiar și pe fire întunecate.

4. Tehnica sombre

Tehnica sombre este sora mai mică a stilului ombre. Ea constă în deschiderea treptată a nuanței de bază, folosind o tranziție subtilă, dar densă, de la rădăcini spre vârfuri. Trecerea de la o nuanță la alta este mai subtilă, mai lejeră și mai elegantă. Se obține un degrade natural, cu o zonă de tranziție mai amplă, care exprimă simplitate și naturalețe. Acest stil întinerește chipul și arată cât se poate de natural și feminin.

5. Blorange

Blorange este un amestec delicat de blond și portocaliu, care amintește de culoarea piersicii și este unul dintre cele mai expresive tonuri pastelate. Blorange îți pune la dispoziție o paletă bogată și delicată de nuanțe – începând cu tonuri simple și terminând cu nuanțe sofisticate, expresive, dar neagasante.

Citește și: Cum să NU îți vopsești părul: 7 nuanțe de păr care îmbătrânesc!