Te vor arăta cu degetul: 5 greșeli vestimentare care strică imaginea unei femei

Multe articole de garderobă pot primi o a doua viață dacă sunt asortate corect. Dar acest truc nu funcționează cu toate lucrurile. Unele lucruri pur și simplu sunt depășite, demodate și de prost gust. Și sunt în stare să compromită chiar și cea mai frumoasă femeie. Iată 5 piese vestimentare la care ar trebui să renunți!

1. Blugii cu inserții complexe

Explozia de culoare și libertatea de exprimare sunt bune, dar minimalismul este mai bun. Femeile elegante nu poartă blugi cu strasuri, volane, broderii și alte elemente decorative. Eleganța înseamnă simplitate, prin urmare, ele aleg modele simple, cu croi drept, care imită atent conturul corpului, dar în același timp, ascund imperfecțiunile.

2. Adidașii cu pană

Această încălțăminte face piciorul plăpând al femeii să arate masiv și masculin, lipsindu-l de farmec și feminitate. Da, sunt confortabili. Da, sunt practici. Da, într-o anumită măsură sunt stilați. Dar în cele din urmă îți știrbesc feminitatea. Cu picioare de yeti nu cucerești pe nimeni. Adidașii sunt la modă și pot fi purtați chiar și cu rochii, dar există modele mult mai compacte și confortabile, începând cu teniși și terminând cu pantofi pentru sport.

3. Îmbrăcămintea strâmtă

În primul rând, stiliștii recomandă să renunți o dată pentru totdeauna la ținutele strâmte și mulate în favoarea celor cu croială liberă sau oversize. Pe lângă faptul că hainele mulate și-au pierdut din actualitate și arată nițel deplasat, acestea scot în prim-plan chiar și cele mai mici defecte ale siluetei tale. În al doilea rând, acest stil nu mai este în vogă de mai bine de 10 ani. În general, evită decolteurile, hainele mulate și fustele mini. Frumusețea trebuie evidențiată elegant.

4. Rochia pulover din tricot

Rochia de tip pulover e bună, dar numai dacă coboară mult sub genunchi. În rest, acest stil este demodat. Moda pentru rochii pulover deasupra genunchiului s-a născut în Rusia și a invadat în scurt timp toată Europa de Est. Unele femei le mai poartă și astăzi. Dar nu-i nimic stilat în ele. Acest fason dezavantajează silueta și arată nițel deplasat. Dacă și au fost cândva actuale, acele vremuri au trecut demult.

5. Jacheta slim-fit

Orice haină, indiferent că e vorba de o rochie, o jachetă sau un tricou – trebuie să stea bine pe corp. Iar bine înseamnă nici prea strâmt, nici prea larg. O jachetă strânsă pe corp arată infantil, deplasat și pretențios. Acest stil este pentru bloggeri și Instagram, ci nu pentru femei de rând. În viața reală jacheta slim-fit arată caraghios.

Citește și: Iată ce să porți la birou: 10 ținute cu blugi pentru femei 50+