Te vei îndrăgosti de ele: 10 tunsori actuale pentru femeile de toate vârstele!

Multe femei au un obicei interesant: dacă își doresc o schimbare în viață, atunci trebuie să înceapă cu o tunsoare.

Și într-adevăr asta funcționează, pentru că odată cu schimbarea de look îți dorești să îți îmbunătățești și stilul, machiajul, manichiura și viața. Iar vârsta nu este deloc un obstacol pentru a face un astfel de pas, trebuie doar să înțelegi care tunsori sunt la modă și care se potrivesc aspectului tău.

Mai jos, găsești câteva dintre cele mai actuale tunsori din acest an, de care, fără îndoială, se va îndrăgosti fiecare fashionistă!

Tunsoarea scurtă cu o tăietură dreaptă este favorita multor fete care preferă minimalismul și stilul laconic. Aceasta se potrivește excelent pentru orice tip de păr. O poți aranja în diferite moduri, însă cele mai actuale sunt buclele lejere. Este imposibilă fără volumul la rădăcină – coafura, datorită căreia femeile de orice vârstă vor arăta extraordinar!

Tunsoarea ultra-scurtă Pixie continuă să domine industria modei. Aceasta va oferi un aspect neobișnuit de sănătos și modern chiar și celui mai subțire tip de păr. Datorită șuvițelor scurte, părul își păstrează perfect volumul la rădăcină pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă că aranjarea va fi mai simplă ca niciodată.

Tunsoarea elegantă Shag este o opțiune excelentă pentru femeile care iubesc șuvițele voluminoase și „vii”. Datorită firelor graduate de păr, această tunsoare devine ușor de coafat. Stiliștii recomandă completarea tunsorii cu un breton drept sau asimetric – acest tandem arată destul de armonios și la modă.

Tunsoarea feminină Bob este o tendință care a cucerit multe fashioniste de toate vârstele. Extrem de actuală este tunsoarea bob cu breton oblic, drept, precum și un model asimetric care conferă imaginii un farmec aparte.

Tunsoarea Carre cu cascadă este una modernă și versatilă, potrivită atât pentru femeile tinere, cât și pentru doamnele de vârstă elegantă. Datorită lungimii reușite a părului, fiecare poate experimenta în procesul de aranjare, schimbând coafurile după bunul plac și imaginea aleasă. Este un model universal pe care, fără îndoială, merită să-l încerci anul acesta!