Te va face mai elegantă: stiliștii au numit cea mai populară tunsoare din ultimul deceniu!

Dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, e suficient să-ți schimbi coafura. Tunsoarea corectă poate face adevărate minuni. Și puține tunsori sunt la fel de elegante, feminine și stilate precum este tunsoarea bob.

Această coafură este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor, este universală, versatilă și ușor de întreținut. Lucru confirmat de stiliști și celebrități. În opinia celor de la revista Vogue și Elle Paris, în ultimul deceniu nu a existat o coafură mai actuală și mai populară decât tunsoarea bob. Mai mult decât atât, stilul va rămâne actual și în următorii 10-15 ani. În special tunsorile asimetrice.

Tunsori bob scurt asimetric

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai grațios. Mai ales variantele cu breton filat.

Iar dacă ai părul subțire și rar, această frizură este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum la rădăcină și pe creștet, împrospătând în acest fel imaginea în ansamblu.

Tunsori bob scurt fără breton

Chiar și variantele fără breton au farmecul lor. Un bob fără breton arată mult mai proaspăt și îți va da mai puține bătăi de cap la coafare. În lipsa bretonului, fruntea rămâne descoperită, iar accentul cade pe ochi.

Acest truc îți va întineri chipul și îți va împrospăta întreaga imagine. Însă doar dacă ai fruntea netedă sau dacă folosești machiaj.

Tunsori bob lung drept

Tunsorile pentru păr lung și drept arată elegant, feminin și spectaculos. Ele sunt o metodă excelentă de a ține pasul cu moda fără a depune mult efort. Stiliștii consideră că o tunsoare stilată și spectaculoasă nu are nevoie neapărat de o aranjare complexă. În esență, trebuie doar să-ți îndrepți părul și să-i nivelezi vârfurile, dacă natura te-a înzestrat cu păr ondulat.

Cu toate că e simplu de obținut, o astfel de coafură arată super stilat și sofisticat. E numai bună pentru o femeie contemporană, independentă și sigură de sine. La urma urmei, eleganța înseamnă simplitate.

Tunsori bob în scări păr mediu

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

Tunsori bob-carre scurt

Coafura bob carre e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc. Un asemenea look va atrage atât privirile femeilor – impresionate de alegere, cât și a bărbaților fermecați de îndrăzneala și feminitatea ta.

E o coafură numai bună pentru femeile care s-au săturat de tunsori pentru păr mediu și lung, dar le este frică de o frizură prea scurtă. Fără breton, o astfel de tunsoare arată strict, proaspăt și contemporan. Însă îi poți da un aer degajat, dacă o ciufulești un pic.

Citește și: Aceste 4 detalii fac diferența dintre o femeie care arată elegant și una care arată ridicol!