Te pot întineri: 2 reguli simple pentru aplicarea fardului pentru obraji

Știți cu toții că tehnica aplicării fardului pe obraz depinde de trăsăturile feței, de structura sa, iar în acest articol nu vom atinge subiectul corectării, ci vom vorbi doar despre momentele la care ar trebui să fie atente femeile care doresc să arate mai fresh și mai tinere.

Nuanța roșie
Alegerea nuanței de fard la vârsta mai înaintată ar trebui să fie cât mai atentă și am recomanda renunțarea la produsele prea întunecate și  prea luminoase, și mai ales la cele de un maro cald.

Unele femei folosesc fard maro simultan atât pentru a sublinia obrajii, cât și pentru a corecta forma feței, dar această tehnică îmbătrânește vizual.

Momentul este că, pentru femeile cu un ton rece al pielii, un astfel de fard de obraz pur și simplu nu este potrivit, iar cu unul cald, conferă feței o îngălbenire excesivă. Și dacă există pete de vârstă pe față, atunci fardul doar le va accentua. Țineți minte asta – fardurile roz și roz piersic sunt cele mai fresh.

Locul aplicării fardului
De locul în care se aplică fardul de obraz, depinde cum va arăta. Va părea mai în vârstă sau mai tânără (desigur, depinde nu numai de fardul de obraz, ci și de restul machiajului). Partea principală a fardului ar trebui să fie pe „mărul” obrajilor.

În ceea ce privește umbrirea, totul este simplu – umbrirea nu trebuie să coboare mai jos de un deget și nu trebuie să se apropie prea tare de nas.

Important: Vrem să menționăm, că cel mai mare efect de întinerire vizuală este atunci când umbrele nu ajung la  „triunghiul tinereții” care se află în partea de mijloc a feței. Pentru a fi mai clar, vă voi arăta în fotografie