Te întineresc! 5 culori esențiale în garderoba unei femei

Fiecare femeie visează să rămână tânără și frumoasă pentru totdeauna, iar acele doamne care neagă acest lucru, cu siguranță mint. Multe femei, în goana după tinerețe, aleg elemente extreme: fuste scurte, machiaj accentuat, tocuri înalte – într-un cuvânt, fac totul posibil doar ca să pară cu câțiva ani mai tânără. Indiferent de trucurile la care recurge frumoasa jumătate a umanității, există un truc dovedit de milioane de femei – alegerea corectă a hainelor!

Stilurile și siluetele se estompează în fundal – alege o nuanță care îți vor fura simultan câțiva ani. Să dezvăluim secretele frumuseții: cele mai la modă culori din haine pentru femeile care vor să arate mai tinere și mai fresh!

Imprimeuri abstracte

Nu ești sigură ce culoare de bluză sau pantaloni să alegi? Alege imprimeuri! Într-un astfel de articol vei arăta jucăuș și stilat. Stiliștii sfătuiesc să nu abuzezi cu liniile stricte și de cu bulinele multicolore, însă să optezi pentru abstracții complicate și imprimeurile florale.

Verde

Purtarea ținutelor verzi te va face să arăți tânără și activă, plină de energie și vitalitate. În acest sezon, femeile la modă combină cu pricepere verdele suculent cu un roz aprins, galben lămâie, albastru deschis, iar cele mai îndrăznețe combină verdele cu imprimeuri animale.

Dacă nu te hotărăști asupra unui astfel experiment, te poți limita la accesoriile verzi: niște pantofi, o geantă sau o eșarfă vor reîmprospăta cea mai plictisitoare imagine fără să te facă să arăți ca un semafor.

Galben lămâie

Galbenul este atât de aprins și însorit încât, alegând chiar și cea mai estompată și pastelată nuanță, este imposibil să rămâi neobservată! Accentele galbene din haine stabilesc întotdeauna tonul și starea de spirit necesare, îmbunătățind aspectul. Singurul aspect negativ este că trebuie să combini galbenul cu precauție extremă, deoarece evidețiază fiecare kilogram în plus.

Nuanțe de roz

Începând cu fucsia și terminând cu un trandafir prăfuit, gama roz îți va fura vizual câțiva ani din viață și te va face să arăți mult mai fresh, chiar dacă ai dormit rău noaptea. Rozul este despre tinerețe și prospețime. În funcție de nuanță, aspectul roz poate fi atât jucăuș, cât și romantic, dar întotdeauna îndrăzneț și binevenit.

Gama albastră

Albastrul este ajutorul neîndoielnic al unei femei care vrea să arate grozav, indiferent de vârstă. Reprezentanții familiilor regale adaugă de bună voie tot felul de nuanțe de albastru imaginilor lor, iar cu cât sunt mai în vârstă, cu atât au mai mult albastru în garderobă. Albastrul și nuanțele sale ajută la crearea unei imagini nobile, moderat luminoase, tinere, principalul lucru este să înveți cum să-l combini cu alte nuanțe.

Gri, alb, maro sunt tovarăși ideali pentru albastru, dar chiar și combinații aprinse, uneori pot să se combine de minune. Dacă preferi să fii mai aprinsă, reține: o culoarea accent ar trebui să fie localizată pe partea corpului care trebuie să fie accentuată, iar albastrul, va ascunde cu îndemânare zonele problematice ale figurii.