Te îngrașă fără să știi: 5 modele de dresuri care îți fac picioarele groase!

Ce ne facem fără dresuri? Avem nevoie de ele și vara și iarna, și la petreceri și la birou, și în casă și în stradă. Timp de un sezon, o femeie poartă până la 5 modele de dresuri. De aceea, unii stiliști consideră că dresurile sunt cea mai importantă piesă din garderoba femeii contemporane. Dar nu toți ciorapii sunt buni. Iată 5 modele care îți fac picioarele groase.

1. Dresurile cu dungă la spate

Liniile verticale ar trebui să facă picioarele lungi și subțiri. Dar regula nu funcționează aici pentru că de multe ori cusătura alunecă în lateral, denaturând simetria și aspectul piciorului. Și în loc să pară subțiri, picioarele devin și mai groase.

2. Dresurile cu imprimeuri

Imprimeurile pe dresuri întotdeauna dau rău. În special printurile mari și lipsite de formă. Ele fac gambele să pară mai mari și arată caraghios. Un astfel de stil e bun numai pentru femeile cu picioare subțiri, care vor șolduri și gambe mai groase.

3. Dresurile cu sclipici

Sclipiciul reflectă lumina și face picioarele să pară mai mari. În afară de asta, el atrage atenția asupra lor și pune în lumină micile imperfecțiunile ale siluetei. Astfel de dresuri nu avantajează pe nimeni, arată pretențios și deplasat.

4. Dresurile cu găurele

În teorie, acest model ar trebui să-ți facă picioarele mai ușoare din punct de vedere vizual. Dar efectul este, mai degrabă, opus. Picioarele devin greoaie și mari pentru că verticala de culoare este denaturată. Orice linie verticală, creată inclusiv prin culori, te face mai slabă. Iar în acest caz verticala este distorsionată.

5. Dresurile albe

Dresurile albe întotdeauna îngrașă. Mai ales când vine vorba de modele călduroase, de iarnă. Ele avantajează numai balerinele și femeile cu picioare foarte subțiri.

În schimb acest model te va avantaja indiferent de vârstă și grosimea picioarelor.

Citește și: Iată ce să porți la birou: 15 ținute elegante cu pantaloni