Te-ai obosit să îți aranjezi zilnic părul? Află 7 soluții numai bune, dacă ai părul scurt

O viață activă, dinamică, lasă tot mai puțin timp pentru a avea grijă de aspectul fizic. Totuși toată lumea vrea să arate bine. Prin urmare, din ce în ce mai multe femei aleg tunsorile scurte, care nu iau prea mult pentru aranjare. Stiliștii vin în ajutor pentru doamnele, care  nu le place sa piardă timpul coafându-se și adaugă mai multe opțiuni de tunsori universale pentru părul scurt.

1.Tunsoarea scurtă Bob

Nu toate modelele de tunsori Bob pot fi numite universale. Versiunii clasică poate crea vizual aspectul unui păr neîngrijit. Pentru ca coafura să arate perfectă și să fie mereu „la nivel”, este necesar să acorzi atenție acestui tip de tunsoare bob, când partea din spate a părului formează o linie dreaptă, iar șuvițele din față sunt așezate frumos în straturi perfecte.

2.Garson
Filajul părului pe toată lungimea vă permite să creezi un look îndrăzneț. Coafura nu necesită prea multă întreținere, este suficient pentru a-ți aranja părul cu un pieptene și iată o coafură extraordinară. Dacă ești adepta stilului clasic „garcon„ vei trebui să lucrezi puțin pentru a crea aspectul perfect. Pentru a face acest lucru, trebuie să aplici pe șuvițe o spumă sau un gel de păr și să le oferi forma dorită.

3.Pixie
O coafură la modă și pe potriva tuturor. Această opțiune a devenit o alegere perfectă pentru femeile între 40 și 50 de ani. Coafura nu necesită îngrijiri speciale, rămânând fără frumoasă mult timp. Arată mai original pentru doamnele cu trăsături delicate. Potrivit bărbaților, aceasta este una dintre cele mai sexy coafuri scurte.

4.Gavroche
Această tunsoare nu are restricții de vârstă sau tipul de față. Un stilist bun, care alege lungimea potrivită a șuvițelor, îți va sublinia toate avantajele feței și va ascunde cu desăvârșire defectele. Dacă îți placă să porți decolteu, acesta arată elegant și sofisticat cu o astfel de coafură. Dacă vrei să îți schimbi rapid aspectul, atunci bretonul te va ajuta în acest sens.

5.Italiană
De fapt, această coafură este o versiune decupată a celei de cascadă. Caracteristica sa este un fel de „șapcă” de păr scurt pe partea de sus, care se întinde pe măsură ce se apropie de gât. Bretonul drept sau oblic pe o parte adaugă un farmec incredibil feței.

6.Rapsodie

Dacă ai păru ondulat se recomandă să acorzi atenție acestei coafuri. Tunsoarea împodobește fața unei femei, conferindu-i o eleganță deosebită.

7.Franceză

Coafura a devenit alegerea cea mai bună dacă ești mai mereu ocupată și duci un stil de viață activ și nu au ocazia să îți tunzi părul regulat. Coafura arată minunat chiar și atunci când părul este mai rar.