Tatuaje pe păr și imprimeuri: 7 tehnici de vopsire a părului care îți vor da lumea peste cap!

Tunsoarea reflectă starea de spirit a unei femei și în același timp o influențează. Luând în vedere că primăvara deja ne face cochet din ochi, iar vara pândește tacit după orizont – îți propunem să colorezi vremea de afară și starea ta interioară cu tunsori însorite, care rup șabloanele și la sigur te vor evidenția din mulțime. În acest sezon, stiliștii ne propun câteva idei și tehnici de vopsire a părului care estompează granițele tradiționale dintre blonde și brunete.

#1. Hair tattoo

În Los Angeles, chiar înainte de Revelion s-a născut o nouă tendință, care se răspândește activ în mediul online și inspiră stiliști din întreaga lume. Vorbim despre tatuajele pe păr. Femeile care au încercat o astfel de coafură spun că tunsoarea le reflectă mai bine ca niciodată personalitatea. Ba mai mult, aceasta a devenit un simbol de luptă împotriva prejudecăților sociale și emancipării femeilor. În plus, spre deosebire de un tatuaj real, un tatuaj pe păr se estompează timp de câteva săptămâni.

#2. Rădăcini colorate

Începutul anului 2021 vine cu noi tehnici și idei de vopsire a părului, care sunt neobișnuit de stilate și atrăgătoare. Una din aceste tehnici constă în vopsirea rădăcinilor în nuanțe intense, vibrante, ce intră în contrast cu restul șuvițelor. O astfel de colorare nu are rame clare și dă frâu liber imaginației tale. Există o singură regulă aproape subînțeleasă – tranzițiile trebuie să fie cursive.

#3. Violet ciocolatiu

Această culoare este ideală pentru femeile care visează la o tunsoare în nuanțe lila, dar nu sunt pregătite pentru o schimbare drastică de look, din cauza codului vestimentar la locul de muncă sau din alte considerente. Nuanța conferă tunsorii volumul, strălucirea și expresivitatea de care ai nevoie.

#4. Violet profund

Dacă nu îți plac amestecurile și tonurile intermediare ale culorii violet, poți experimenta cu nuanțe profunde de ametist, colorând rădăcinile mai intens decât capetele. Această nuanță va adăugă noblețe și rafinament imaginii tale și îți va un aer enigmatic de neasemuit. Ideal pentru femeile sigure pe sine care își cunosc adevărata valoare.

#5. Portocaliu aprins

Culoarea fantei este considerată una dintre cele mai trendy nuanțe ale acestui sezon. O astfel de tunsoare va colora atât viața ta, cât și viața celor care te înconjoară. Acest artificiu vizual de un colorit irepetabil nu doar te va evidenția din mulțime, dar și îți va asigura buna dispoziție pentru întregul sezon.

#6. Tehnica șablonului

Aplicarea șabloanelor pe textura părului a fost populară în 2010, dar moda pentru minimalism și naturalețe a pus capăt acestei tendințe extravagante. Însă istoria ne-a învățat că moda este ciclică și la un deceniu distanță trendul a luat amploare din nou. Chiar și Jennifer Lopez s-a lăsat dusă de val și a apărut într-o asemenea ipostază în videoclipul pentru piesa In The Morning. Stilul este super sofisticat, vibrant, aproape futurist și cât se poate de elegant.

#7. Patchwork

Împreună cu #tattoohair, o altă tendință se bucură de tot mai multă popularitate pe rețelele de socializare – #patchworkhair. Această reinventează percepția tradițională despre tunsori, punând la încercare imaginația și creativitatea stiliștilor. Principiul constă în colorarea unor segmente distincte de păr în nuanțe aprinse ca pe o pilotă patchwork, fără a respecta legile și principiile simetriei.

Citește și: Nu există pădure fără uscături – 15 cei mai extravaganți și inconfortabili pantofi din lume!