Tatuaj de buze nereușit: 15 exemple, care au uimit chiar și stiliștii

Machiajul permanent este o procedură care ar trebui abordată cu prudență, la care merită să ne gândim de zece ori înainte să o facem, mai ales tatuajul buzelor! Conturul clar e demodat de mult, dar multe fete continuă să-și accentueze buzele în acest fel. Merită? Uită-te la aceste fotografii și decide singură.

Poți găsi sute de mii de fotografii pe acest subiect. În mod ciudat, nu sunt multe poze reușite: aparent, această tehnică, în principiu, nu poate fi combinată cu tendințele de machiaj. Nu există atât de multe indicații pentru tatuarea buzelor – de exemplu, o cicatrice sau asimetrie vizibilă, care nu poate fi ascunsă nici cu ajutorul produselor cosmetice. După cum probabil ai ghicit, acest lucru se întâmplă destul de rar, dar fetele decid să-și facă un tatuaj foarte des.

Tatuaj de buze nereușit
Interesant este că această fotografie nu a fost postată ca un exemplu de tatuaj de buze nereușit. Eroina este destul de fericită cu o astfel de artă pe fața ei!

Trebuie remarcat faptul că această procedură este destul de dureroasă, deoarece pielea buzelor este subțire și sensibilă, cu multe terminații nervoase. Mai dureros decât tatuajul în sine este înlăturarea acestuia. Machiajul permanent se îndepărtează cu un laser în decursul a mai multor proceduri, așa că merită să cântărești avantajele și dezavantajele, dacă decizi să faci acest lucru.

Unii artiști de machiaj sfătuiesc să mergi puțin dincolo de conturul buzelor dacă dorești să le faci mai voluminoase. Aparent, pe acest principiu s-a făcut un tatuaj de neuitat.
Totul ar fi în regulă, dar doar puțin strâmb … Colțul drept al buzei s-a târât undeva …
Cu și fără ruj … Uau!
La mulți oameni conturul buzelor nu este simetric. De ce să nu-l subliniem?
Ce face o persoană să-și facă cu buzele? Chiar crede cineva că conturul îndrăzneț este frumos?
Nu, acesta nu este ruj, acesta este un tatuaj! Acum proprietarul acestei frumuseți va trebui să poarte ruj roșu zi și noapte. Și așa 3 ani!Nimeni nu ar fi surprins să vadă acest lucru în anii 90, dar este 2020, iar tatuajul este încă mai viu decât toate ființele vii!
Fata a corectat tatuajul „nereușit” (de sus) la unul mai „reușit” … Desigur, fără ruj aprins, totul arată groaznic.
Linia buzei superioare rotunjite arată deosebit de bine. Ar fi bine să păstrăm tăcerea despre conturul de jos; mulțumesc că nu e până la bărbie.
Este dificil de spus de ce ar trebui de făcut ceva niște buze voluminoase. S-ar părea că fata nu are probleme cu forma buzelor … Deci, trebuie să le creăm!
Cine a spus că conturul întunecat nu este demodat? Unii cu un contur întunecat merg constant, de ani de zile. Proprietarul acestei arte pe față va trebui să uite cu totul de rujuri lejere…
Sau așa … Se pare că proprietarul tatuajului tocmai a „duck face” și au înghețat așa pentru totdeauna…
Uneori este doar strâmb …
Există fete care vor să poarte mereu o culoare similară a buzelor. Chiar și să se trezească cu el! Ne întrebăm, ce părere au bărbații despre asta?