Sunt superbe! 4 tipuri de tunsori, recomandate de specialiști, femeilor 45+

Acum câțiva ani, se credea că, după vârsta de 40 de ani, o femeie ar trebui să poarte o tunsoare scurtă. Cu toate acestea, astăzi, majoritatea coaforilor și stiliștilor sunt de acord că, cu părul lung, un reprezentant al sexului frumos de orice vârstă, pare mai tânără și mai atractivă. Prin urmare, merită să aruncați o privire mai atentă la tunsorile până la umeri și la alte tunsori mai lungi. Fiecare femeie va putea alege o opțiune potrivită pentru ea însăși din următoarea listă de coafuri.
Cascadă
Aceasta este coafura numărul 1 pentru femeile, care nu vor să se despartă de păr. Cascada creează un efect de stratificare. Părul coboară în trepte și distrage atenția de la față. Acest lucru este important pentru vârstele de 45 de ani și peste. De asemenea, un plus este că nu există o margine dreaptă, în cascadă. Tot părul este tuns într-un unghi. Acest lucru netezește ridurile, însă o margine dreaptă doar le pune în evidență. De asemenea, este foarte important să nu creați o coafură uniformă. Ar trebui creat un sentiment de dezordonare ușoară. Acest lucru va adăuga dexteritate imaginii și, prin urmare, tinereții.
Carre
Carre este convenabil, deoarece oferă multe opțiuni, care vă vor permite să arătați într-un mod nou de fiecare dată. În plus, această tunsoare este ușor de întreținut și ușor de coafat. Un carre asimetric într-o versiune alungită arată grozav. Va face imediat o femeie mai tânără și mai atractivă. Femeia cu câteva kilograme în plus va arăta mai subțire.
A-bob
Coafură la modă și elegantă, care permite unei femei să arate mai tânără decât vârsta ei. Ceea ce distinge această tunsoare de bobul obișnuit, este că straturile sunt create în partea din spate. O astfel de tunsoare întinerește datorită firelor laterale, deturnând astfel atenția de pe față și concentrând-o pe firele asimetrice. Coafura este fresh și elegantă în același timp.
Scară
Această tunsoare amintește oarecum de o cascadă, dar există câteva diferențe. Dacă în cascadă se acordă toată atenția firelor laterale, atunci scara se face de-a lungul întregii lungimi a părului. Părului i se dă volum, care, după 45 de ani, este pur și simplu necesar pentru ca o femeie să pară mai tânără.
După cum puteți vedea, la 45 de ani, puteți rămâne elegantă. Trebuie doar să alegi coafura care vi se potrivește.