Sunt frumoase și ușor de întreținut: 10 tunsori moderne, care nu necesită aranjare!

Tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai frumoasă ținută va arăta deplasat și caraghios. Dar ce faci dacă nu ai timp sau nu vrei să te coafezi în fiecare dimineață? Îți faci o tunsoare care nu necesită aranjare!

Ca să găsești tunsoarea perfectă – pe lângă formă, lungime și stil, mai trebuie să ții cont de tendințe. Hai să vedem împreună care sunt tendințele acestui sezon și de ce tunsorile care nu au nevoie de aranjare sunt o adevărată comoară pentru femeile contemporane.

Tunsori bob pe păr mediu

Coafura bob e una din cele mai apreciate tunsori din lume. Ea este universală, versatilă, arată superb pe chipul oricărei femei și se asociază excelent cu orice ținută. Coafura bob este una din acele tunsori care întineresc și împrospătează chipul unei femei.

Bretonul ascunde ridurile, acneea și alte imperfecțiuni ale tenului, iar aranjarea stratificată compensează lipsa volumului și nivelează trăsăturile feței. Bobul e ușor de coafat și arată câte se poate de natural datorită aspectului neglijent. De altfel, dacă ai părul subțire și rar îți recomand tunsoarea bob asimetric, cu breton alungit, filat.

Tunsori în scări păr mediu 2021-2022

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Nu e de mirare că tunsorile în scări sunt foarte populare după 40 de ani, când părul devine subțire și rar. Indiferent dacă părul tău este lung sau scurt, o coafură în scări te va ajuta să-i dai o formă perfectă.

Tunsori carre păr mediu drept

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat.

Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac nespus de grațioasă și feminină.

Tunsori pixie păr scurt 2021

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Tunsori cascadă păr mediu

Tunsorile stratificate nivelează conturul feței, adăugând rafinament chipului tău. Ele sunt universale, stilate, mai greu de coafat (depinde de lungimea părului), dar rezultatul merită efortul depus.

O astfel de aranjare va adăuga volum coafurii tale, creând un look spectaculos și degajat. Tunsoarea în cascadă maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum ca nici o altă coafură și îți permite să te coafezi în diferite moduri, fără a pierde din rafinament.

Tunsori garcon femei

Astăzi, orice femeie poate purta o tunsoare scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. O asemenea tunsoare este proaspătă, modernă, stilată și e opțiunea perfectă pentru femeile hotărâte și sigure de sine.

Îndrăzneață, cochetă și elegantă. Ușor de coafat, ușor de îngrijit, ușor de corectat – coafura garcon e ideală pentru femeile cu trăsături delicate ale feței și cu o constituție fragilă a corpului, dar mai puțin potrivită pentru femei plinuțe.

Tunsori shaggy cu breton

Din engleză shaggy se traduce ca flocos, zburlit. Vârfurile rupte și aranjarea dezordonată adaugă părului volum, iar chipului expresivitate. Coafura arată romantic și natural, naturalețea fiind principala tendință a ultimelor sezoane.

Bretonul lung, pe ambele părți ale feței, adaugă volum și crește densitatea părului, cel puțin vizual. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai lungi în față și mai scurte la spate, adaugă tunsorii amploare.

Tunsori bob asimetric mediu

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament. Iar stilul lejer și neglijent al lor, te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look pedant și plictisitor.

Bobul francez

Bobul franțuzesc e din nou la modă. Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Toată lumea adoră femeile cu păr ondulat, dacă acesta este bine îngrijit. Practic, asta e unica responsabilitate a ta, din moment ce stilul neglijent al tunsorii nu necesită aranjare.

Tunsori în scări păr mediu

Părul drept, aranjat în scări, care coboară sub nivelul umerilor, încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Tunsorile în scări pot fi asociate cu orice ținute, sunt ușor de coafat și rezolvă pentru totdeauna problema volumului.

De altfel, grație șuvițelor de lungime diferită, părul pare mult mai dens, mai îngrijit și mai sănătos. Dar nu uita că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, armonioasă, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit.

Citește și: Sigur că se poate: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!