Subliniază-ți rafinamentul: stiliștii au numit 4 cele mai bune tunsori pentru păr subțire și rar!

E greu să lupți cu părul subțire și rar. Vrei nu vrei, el nu o să devină mai dens. Dacă părul tău e subțire din copilărie, asta e. Nu te poți certa cu genetica. Iar dacă a devenit subțire după 40 de ani, nu ai ce-i face. Nu te poți certa nici cu vârsta.

Dar asta nu înseamnă că nu poți să-i dai volum. Cu tunsoarea potrivită, poți corecta lejer acest neajuns. Stiliștii au numit 4 tunsori care rezolvă problema volumului. Iată care sunt ele.

Tunsoarea bob carre cu breton

Coafura bob se descurcă excelent cu volumul. Aranjarea stratificată, cu fire lungi în față și scurte la spate, compensează lipsa volumului și nivelează conturul feței. Iar aspectul neglijent al șuvițelor, care sunt aranjate în trepte, le face mai groase și mai dense din punct de vedere vizual.

Tunsoarea pixie bob

O tunsoare pixie-bob îmbină avantajele celor două coafuri. Ea se potrivește superb pe chipul oricărei femei, poate fi asociată cu orice ținută și, cel mai important, maschează excelent ridurile de expresie, petele de vârstă și alte imperfecțiuni ale tenului. Pixie bob e coafura care îmbină dârzenia cu delicatețea și e un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsoarea cascadă

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de expresie, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul.

Tunsoarea carre alungit

Dacă vrei să ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea în trepte va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței. Efectul este și mai pronunțat dacă îți faci varianta cu breton filat.

Citește și: Nuanța corectă te poate întineri: 19 idei de vopsire a părului pentru femei 50+