Subliniază-ți rafinamentul prin haine! 60 de ținute stilate pentru femei 30+

30 de ani e vârsta când o femeie poate să arate mai elegantă ca niciodată, dacă știe cum să-și etaleze corect rafinamentul. Astăzi te vom învăța cum să faci acest lucru, cu ajutorul a 60 de ținute stilate, de care te vei îndrăgosti aproape instantaneu.

Ținute casual femei 30 ani

Dacă acum câțiva ani moda era dată de reviste sau de marile case de modă, în prezent, trendurile sunt date de influenceri. Iar influencer poate devine orice femeie capabilă să stârnească interesul audienței. O astfel de femeie este Füsun Lindner, o bloggeriță din Germania, care în câțiva ani a cucerit atenția a 500 de mii de persoane.

Ținutele ei sunt nobile, elegante și cât se poate de feminine. Acum 10 ani, Füsun era specialist în marketing la o agenție de publicitate, apoi a fost redactor la câteva reviste de modă, printre care Cosmopolitan, dar după nașterea celui de-al doilea copil și-a dat demisia pentru a petrece mai mult timp cu familia, lansând propriul blog – Short stories & skirts.

Ținute elegante femei 40 de ani

În prezent, Frau Füsun are 40 de ani și este considerată un etalon al eleganței și stilului. Ea își alege hainele foarte minuțios, astfel încât să arate întotdeauna elegant și stilat, dar nu e înnebunită după modă și nu se supune regulilor generale de joc. De exemplu, acum nu mai e la modă să ai poșeta de aceeași culoare cu pantofii. E o anti-tendință a ultimilor ani. Și ce? Răspunde Füsun.

Ea s-a încrezut în propriul gust și simț estetic și nu a dat greș, înțelegând foarte bine că stilul nu costă nimic, iar cel mai la modă lucru este individualitatea. Cu toate acestea, admiratoarele ei încă nu au înțeles acest lucru și mii de femei din toată lumea încearcă să-i repete ținutele.

Ținute casual femei 2021

Füsun afirmă că pentru a arăta impecabil nu trebuie să te îmbraci scump, extravagant sau să ții cont de ultimul strigăt al modei. O bună parte din ținutele ei sunt de la second hand, iar accesoriile din mass market. Din spusele bloggeriței, pentru un look perfect ai nevoie doar de un aspect îngrijit și o ținută bine gândită.

O femeie sigură pe sine nu se teme să se joace cu moda, combinând mătase cu denim, tricotaj cu piele, pulovere oversize cu fuste mulate din piele. Aceste experimente se materializează în ținute proaspete, vii, memorabile și cu adevărat elegante.

Ținute la modă 2021-2022

O ținută bine gândită înseamnă o armonie perfectă între texturi, accesorii și culori. Tonurile trebuie să se asocieze bine între ele și, cel important, să-ți completeze perfect tonalitatea feței și a părului. Asociind corect culorile și formele, un look obișnuit se poate transforma într-un look spectaculos.

Fiecare ținută, și mai ales cele în tonuri neutre, trebuie să aibă unul sau două accente strălucitoare – o centură frumoasă, o bijuterie extravagantă, un accesoriu stilat, o jachetă în culori vibrante, o eșarfă, o poșetă sau pur și simplu niște ochelari. Strictețea trebuie diluat frumos, iar accentele vor adăuga prospețime, expresivitate și individualitate imaginii tale.

Ținute elegante pentru femei

Să te îmbraci ca o aristrocrată e mai ușor decât pare la prima vedere. A arăta nobil înseamnă a te îmbrăca simplu și laconic. De altfel, minimalismul e cea mai simplă cale de a arăta elegant, feminin și scump, în același timp.

Eleganța înseamnă simplitate, iar moda, oricât de straniu ar suna, înseamnă accent pe individualitate. Moda e dată pentru a te juca cu ea, nu pentru a respecta orbește un anumit șablon.

Ținute de vară 2021-2022

Fusun ne demonstrează încă o dată că tonurile considerate neutre și plictisitoare pot arata foarte expresiv și spectaculos, dacă sunt combinate corect. Ea afirmă că un cod vestimentar strict e valabil doar la birou. În viața de zi cu zi trebuie să te exteriorizezi. O doamnă sigură pe sine își permite să arate natural și nițel neglijent.

Haine pentru femei 30 ani

Stiliștii sunt de părerea că ținuta unei femei nobile și stilate trebuie să arate astfel de parcă ar fi fost necesare doar câteva minute pentru a o crea. Un asemenea stil lasă impresia că gustul și simțul estetic sunt calitățile firești, native ale acestor femei. În opinia noastră, Füsun Lindner întrunește aceste calități.

Citește și: O femeie elegantă este o femeie frumoasă: 8 reguli de bază ale femeii elegante!