Cum să fii mai sexy: 7 haine pe care bărbații le consideră seducătoare!

Ce le face pe femei să fie frumoase? Naturalețea, alimentația, temperamentul sau stilul? Probabil, din fiecare câte puțin. Dar astăzi vom discuta despre ultima componentă. Și anume despre 7 piese vestimentare din garderoba femeilor, pe care bărbații le consideră deosebit de atrăgătoare.

1. Rochii cu spatele decupat

Decupajele la spate sunt o modalitate bună de a crea un look senzual și tentant, fără a arăta deplasat. În general, se recomandă să eviți decupajele pe tot spatele. Dar dacă te-ai hotărât, alege o rochie de calitate, care să-ți evidențieze rafinamentul. E important să găsești echilibrul dintre eleganță și senzualitate.

Ziua se poartă rochii croite lejer, cu volane, care diluează imaginea și o face mai simplă. Iar seara se poartă rochii senzuale, din țesături fine. Bărbații adoră decupajele la spate și le consideră mai atrăgătoare decât decolteul. Pentru că eleganța trebuie subliniată frumos.

2. Fusta creion

Fusta creion îmbină eleganța cu senzualitatea. Ea te va ajuta să pari mai înaltă, îți va ascunde defectele și îți va sublinia rafinamentul. Fusta creion e potrivită pentru ținutele elegante clasice. De regulă, aceasta coboară ușor peste linia genunchilor, dar după 50 de ani se recomandă lungimea până la jumătatea gambei.

Fusta creion îți va da un aer elegant și cochet. Ea este ademenitoare și feminină, dar în același timp arată strict. Nu uita că bărbații apreciază feminitatea, nu vulgaritatea și un look prea frivol nu va face decât să-i țină mai departe de tine.

3. Cămașa albă

Greu de crezut, dar bărbații adoră femeile îmbrăcate în ținute stricte, de birou. Și cu cât mai strict e fasonul, cu atât impactul este mai bun.

Multe femei consideră stilul de afaceri conservativ și plictisitor. Însă clasicul întotdeauna dă bine, iar o cămașa albă arată cochet și elegant în același timp, mai ales când nasturele de sus este descheiat. Dar nu uita că adâncimea decolteului purtat la birou nu trebuie să depășească 10 cm.

4. Salopeta

Cine ar fi crezut? Când ultima oară ai purtat o salopetă? Deși unele femei au o atitudine sceptică față de acest articol vestimentar, salopeta rămâne o piesă extrem de practică și comodă, ce poate fi asociată atât cu pantofi cât și cu bocanci, sandale sau adidași.

O salopetă neagră, cu talie înaltă, poate face adevărate minuni și arată bine atât pe femeile subțiri, cât și pe doamnele cu forme. În general, ținutele monocrome și liniile verticale te vor face să pari mai înaltă și mai subțire.

5. Pantalonii strâmți

Skinny sunt buni pentru că evidențiază formele unei femei și o fac să pară mai înaltă. Acest articol vestimentar este foarte feminin și se potrivește pentru toate ocaziile. În ultimii ani sunt la modă modelele cu vedere la gleznă și pantalonii 7/8.

6. Ciorapii

Culmea e că deși ciorapii acoperă pielea și fac ținuta mai puțin provocatoare, look-ul oricum rămâne senzual și ademenitor. Ciorapii îți vor da un aer enigmatic și îți vor face picioarele mai frumoase, pentru că micile imperfecțiuni vor rămâne neobservate.

7. Pantofii cu toc

Dă-i unei fete pantofii potriviți și va putea cuceri lumea. Pantofii sunt cea mai importantă piesă din garderoba unei femei. Ei sunt atotputernici. O pereche potrivită de pantofi îți poate corecta postura, împrospăta imaginea, îmbunătăți starea de spirit și crește încrederea de sine. Nu degeaba majoritatea bărbaților îi consideră seducători.

Citește și: Cum să arăți bine în fiecare zi? 14 reguli de care se ghidează toate femeile stilate!