Subliniază-ți rafinamentul: 20 modele de unghii noi, la modă în 2021-2022!

O manichiură proaspătă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de bine și încrederea de sine a ei. Bărbații asociază manichiura îngrijită cu feminitatea, iar femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine atunci când știu că mâinile și unghiile lor arată impecabil. Prin urmare, am selectat pentru tine cele mai inspirate modele de unghii din acest sezon.

Modele unghii cu gel bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă.

Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi.

Modele unghii cu gel maro

Tonurile întunecate fac pereche minunată cu tonurile pastelate și desenele abstracte. Nuanțele închise, cu finisaj lucios sau mat, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și manierat. Iar datorită contrastului, unghiile tale vor arăta proaspăt și expresiv.

Modele de unghii negre cu gel

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Astăzi sunt la modă unghiile negre cu modele abstracte, asemănătoare cu dantela, cât și cele geometrice sau florale. Ele sunt o adevărată descoperire a acestui sezon și arată enigmatic, delicat și fermecător.

Modele unghii nud cu gel

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Iar pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu reflexe metalice și strălucitoare.

O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Cu alte cuvinte, albul arată contemporan, elegant și stilat, indiferent dacă folosești aplicații sau nu.

Unghii scurte cu aspect perlat

Unghiile scurte, de formă rotundă, ovală sau pătrat moale sunt un teren excelent pentru oja perlată. Pe unghii scurte, nuanțele perlate arată grozav, mult mai grațios decât pe unghii lungi. Datorită lor, degetele capătă un aspect natural și feminin.

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Iar partea bună e că manichiura nu are nevoie de sclipici, fiind foarte expresivă prin natura ei.

Modele de unghii cu gri

Nuanțele de gri, îmbinate cu sclipiri argintii, reflexe metalice și accente strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu al modei. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină.

Citește și: Îngrijită și sigură pe sine: 10 trăsături ale unei femei de succes!