Subliniază-ți frumusețea prin unghii: 30 de modele de unghii în culori pastelate!

Moda pentru tot ce arată natural și firesc a atins și manichiura. Astăzi sunt la modă tonurile pastelate și stilul minimalist. Nuanțele bej, crem sau roz pudrat, culoarea albă, finisajul mat și decorul ascetic sunt doar câteva din tendințele acestui sezon.

Ce sunt culorile pastelate?

Din casta tonurilor pastelate fac parte bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben și oranj stins. Tonalitatea moale a lor îți permite să le asociezi cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Hai să vedem care sunt cele mai frumoase modele.

Unghii pastelate nud

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu glitter și pietricele.

O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Unghii pastelate french

După ce mai mulți ani la rând s-au numărat printre stilurile demodate, unghiile french au revenit în forță. Acestea sunt una dintre principalele tendințe ale momentului.

Nu e de mirare, deoarece spre deosebire de manichiura french care era purtată acum un deceniu, manichiura french contemporană este complet reinventată. Vârfurile clasice au pierdut concurența cu nuanțele vibrante, stilul ombre, desenele nail art etc, astfel încât unghiile french au un design modern și interesant.

Unghii pastelate alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Cu alte cuvinte, albul arată contemporan, elegant și stilat, indiferent dacă folosești aplicații sau nu.

Unghii pastelate roz

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de feminin.

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici, cu modele sau cu gradient de culoare.

Unghii pastelate mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici.

Unghiile pastelate cu acoperire mată arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu tonuri pastelate moi sau nuanțe vibrante.

Unghii pastelate cu aspect perlat

Unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, deoarece nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi corect stilul, textura și cromatica lor.

Iar unul din cele mai neobișnuite și expresive stiluri este stilul perlat. Oja perlată adaugă unghiilor expresivitate și rafinament. Hai să vedem care sunt cele mai inspirate modele.

Unghii cu gel culori pastelate

Oja pastel planează la granița dintre oja nud și oja colorată. Datorită acestui fapt, tonurile pastelate arată grațios și delicat, dar nu sunt lipsite de expresivitate, în comparație cu tonurile neutre sau nuanțele nud.

Și nu sunt atât de agasante și provocatoare ca tonurile vibrante. Cu alte cuvinte, reflectă perfect firea plăpândă și delicată a unei femei.

Unghii pastelate cu modele

Modelele nail art arată superb pe oja în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc desene cu inspirație florală, modele geometrice, modele abstracte sau dimpotrivă, tonuri metalice cu glitter, aplicații decorative, cristale, sclipici, pietricele sau perle.

Citește și: Nu-ți irosi viața încercând să schimbi ceea ce nu poate fi schimbat! 15 învățături de la legendarul Giorgio Armani