Subliniază-ți frumusețea prin unghii: 20 de modele delicate, la modă în 2021-2022!

O manichiură îngrijită, înseamnă o femeie îngrijită. O manichiură elegantă, înseamnă o femeie elegantă. O manichiură stilată, înseamnă o femeie stilată. Lista poate continua la infinit. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să dea unghiilor sale un aspect cât mai rafinat și îngrijit.

Și nu există unghii mai îngrijite decât unghiile scurte. Unghiile scurte sunt ușor de îngrijit, sunt practice, confortabile și pot fi purtate nestingherit, atât la evenimente speciale, cât și la birou. Prin urmare, am pregătit pentru tine 20 de modele de unghii scurte, care îți vor îți vor scoate în evidență rafinamentul.

Modele de unghii scurte cu gel

Strasurile, sclipiciul și nuanțele metalice nu se demodează niciodată. Prin urmare, dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși un pic în evidență, poți îmbina nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare, ce te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit.

Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și exclusivist. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. În ceea ce privește acoperirea de bază, alege tonuri pastelate sau profunde – bej, alb, negru, albastru-închis, bordo etc.

Modele unghii scurte negre

Știai că astăzi e la modă să porți negru? Cine ar fi crezut? Totuși, negrul e o culoare periculoasă când este vorba de unghii. Trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

De regulă, pentru a șterge din sobrietatea și strictețea acestora, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente neobișnuite, care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte etc.

Modele de unghii mici cu gel

Există o regulă nerostită în lumea modei – cu cât mai complexă este manichiura, cu atât mai simplă este femeia, și invers, cu cât mai laconică e manichiura, cu atât mai neobișnuită este femeia care o poartă.

Femeile independente și sigure pe sine nu își vor supraîncărca manichiura cu detalii inutile. Ele aleg simplitatea, concizia și minimalismul. Asta nu înseamnă că trebuie să ne dezicem de manichiura sofisticată sau să nu ne vopsim unghiile deloc. Dimpotrivă, un amestec dintre laconic și sclipitor e ceea de ce avem nevoie. Îți recomandăm să atragi atenția la modelele de mai jos.

Modele unghii scurte iarna

Toată lumea vorbește despre ce unghii se poartă vara, primăvara, toamna, dar despre iarnă nimeni nu spune nimic. Cu toate că avem sărbătorile de iarnă, care sunt o ocazie ideală nu numai pentru a petrece timpul cu familia, ci și pentru a-ți etala unghiile în fața celor dragi.

Prin urmare, îți propunem să-ți faci iarna car și vara sanie. Iată câteva modele de unghii care vor adăuga expresivitate și farmec imaginii tale la iarna care urmează.

Modele de unghii scurte naturale

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz pudrat sau gri deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Tonurile nud se asociază perfect atât cu ținutele pentru birou, cât și cu cele casual sau pentru ocazii speciale. Ele arată la fel de bine pe unghii scurte, ca și pe cele lungi. Și cel mai bine sunt completate de accente metalice și reflexe strălucitoare. Aplicațiile aurii, argintii, glitterul, cuprul, strasurile, cuarțul – aplicate simplu sau grupate în modele geometrice – toate acestea adaugă unghiilor expresivitate și îți dau un aer elegant și cochet.

Modele unghii scurte roșii

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției. Tonalitatea de bază poate fi completată cu glitter, sclipici, pietricele și, desigur, cu modele florale.

Citește și: 8 sfaturi super utile pentru a avea unghii și picioare frumoase!