Subliniază-ți frumusețea prin unghii: 20 de idei pentru o pedichiură perfectă!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. O manichiură proaspătă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de bine și încrederea de sine a ei.

Dar ce facem cu unghiile de la picioare? În timpul verii e aproape obligatoriu să le însuflețim cu o pedichiură frumoasă. La urma urmei, și ele fac parte din look. Cu toate că vara e pe terminate, mai avem câteva săptămâni să le etalăm! Iată 20 idei din care să te inspiri!

Modele pedichiură ușor de făcut

Dacă vrei să-ți faci o pedichiură frumoasă, cel mai simplu e să folosești ojă monocromă. Acum e la modă simplitatea și naturalețea. Tonurile monocrome arată natural și firesc, dar rămân expresive și stilate. Nud, bej, crem, roz-pal, culoarea piersicii – toate aceste nuanțe îți vor sublinia delicatețea. Iar dacă vrei ceva mai profund – alege albastru, deoarece te va evidenția din mulțime și îți va îmbunătăți starea de spirit.

Modele pedichiură vară 2021-2022

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Unghiile trebuie să reflecte starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu. Îți sugerăm să atragi atenția la galben. Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele pedichiură ombre

Unghiile ombre sunt un stil de pedichiură prin care se obține un gradient de culoare. Paleta gradientelor de culoare este vastă, începând cu tonuri vibrante și terminând cu nuanțe liniștitoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

Modele pedichiură french

French-ul e actual și pentru picioare. Multe femei consideră stilul french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit.

Modele pedichiură semipermanentă

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. Mai ales când există un contrast între suprafețele mate și modele.

Citește și: 8 sfaturi super utile pentru a avea unghii și picioare frumoase!