Subliniază-ți frumusețea prin haine: 3 reguli vestimentare urmate de femeile cu stil impecabil!

Când am împlinit 55 de ani am observat că de la o vreme ceva nu e în regulă cu stilul meu. Hainele în care arătam bine odinioară, mă făceau să arăt ridicol și deplasat. Ba mai mult, mă făceau să arăt mai bătrână. M-am gândit că problema e în stil, fiindcă mereu mi-a plăcut îmbrăcămintea expresivă. Prin urmare, am încercat să port haine ceva mai plictisitoare, dar acestea subliniau și mai tare vârsta mea.

Atunci am înțeles că trebuie să discut cu un specialist. Îmi era teamă că va trebui să-mi actualizez întreaga garderobă, și firește că nu îmi permiteam acest lucru. Însă sfaturile sale au fost mult mai simple decât m-am așteptat. Iată ce mi-a recomandat.

Sfaturi vestimentare pentru femei

#1. Nu combina niciodată un top în carouri cu o fustă sau cu pantaloni întunecați.

Tocmai ce făceam eu. Stilistul mi-a recomandat să procedez invers. Să încerc pantaloni deschiși și un top întunecat. Dar m-a prevenit că un astfel de stil se potrivește doar femeilor cu părul deschis sau cu tonalitate rece a pielii.

Culoarea neagră e periculoasă pentru brunete, atunci când e aproape de chip. Dacă ești brunetă și vrei să încerci un asemenea stil, vei avea nevoie de un decolteu decent în formă de V pentru a dilua imaginea. Și bineînțeles, de un jos strălucitor.

 

 

#2. Talia întotdeauna trebuie evidențiată

Chiar dacă ești plinuță, talia trebuie scoasă în evidență. Hainele care ascund complet talia sau o coboară îți schimbă silueta spre rău. Picioarele arată mai scurte, iar talia mai lată. De altfel, fustă cu talie înaltă întotdeauna arată mai bine, fiindcă te fac să pari mai înaltă și îți subțiază silueta. Fără excepții.

Dar segmentele trebuie să fie de lungime diferită. Topul trebuie să fie mai scurt decât fusta. Un astfel de look arată proaspăt, stilat și contemporan. În plus, îți scoate în evidență rafinamentul.

#3. Îmbracă și alți pantaloni pe lângă blugi

Da, blugii sunt universali și confortabili. Da, blugii arată stilat și e mai simplu cu ei. Da, aceștia țin bine forma și maschează carențele siluetei. Dar în același timp, blugii arată plictisitor, mai ales dacă nu sunt asociați cu haine expresive. Compară ținutele cu blugi și cele cu pantaloni clasici sau croiți lejer. Diferența este considerabilă.

Citește și: Pantaloni la modă în 2021-2022: 30 de modele superbe pentru toate gusturile!

Aceste trei reguli sunt bune prin faptul că sunt ușor de respectat, dar în același timp, îți pot schimba radical imaginea. Și nu trebuie să dai un pumn de bani pentru actualizarea garderobei. Odată cu schimbarea imaginii, nu doar vei arăta mai bine, te vei simți mai bine și vei avea mai multă încredere în forțele proprii și în propria frumusețe.