Un farmec de neegalat: 30 de modele de unghii pentru femei elegante

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, unghiile în tonuri delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze feminitatea. Dar ce nuanțe să alegi și de unde să începi ca să nu dai greș? Iată 30 de modele de unghii care îți vor face alegerea ușoară.

Modele unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect. O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Ea poate fi completată cu efect de marmură, glitter, pietricele, modele sau gradient.

Modele de unghii nud cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată bine cu nuanțe gingașe de roz. Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Modele unghii french elegante

Timpul nu stă pe loc și french-ul contemporan nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Modele de unghii portocalii

Unghiile portocalii sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Modele de unghii migdală

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele lăptoase și nud. Dacă îți plac formele ascuțite, dar nu vrei să scoți ochii nimănui cu modele stiletto, unghiile migdale sunt ceea de ce ai nevoie.

Citește și: Monica Bellucci: La 50 de ani nu mai contează cum arăți, ci ce simți!