Stilul nu depinde de mărime: O tânără din UK a demonstrat tuturor că plinuțele pot fi irezistibile!

Iskra Lawrence este un fotomodel din Marea Britanie care rescrie regulile modei, demonstrând întregii lumi că standardele de frumusețe sunt închipuite și nu fac decât să împingă mii de femei din întreaga lume în pragul disperării.

Iskra cântărește 88 de kilograme, dar știe să folosească fiecare kilogram în folosul său. Ea ne reamintește tuturor că stilul nu depinde de mărime. Și dacă te simți frumoasă – și restul te vor percepe frumoasă. Iar ca efectul să fie și mai pronunțat, nu-ți rămâne decât să alegi ținuta potrivită.

Ținute pentru femei plinuțe

Iskra și-a început cariera de model la vârsta de 13 ani, când editorii revistei Elle au zărit în ea o potențială vedetă. Părea că succesul și faima erau deja în buzunarul ei, dar în scurt timp adolescenta a început să se îngrașe. Silueta fetei s-a transformat complet și revista a reziliat contractul cu ea.

Adolescenta a acceptat dureros vestea. A încercat zeci de diete, dar niciuna nu a dat rezultatul dorit. Din fericire, cu timpul Iskra a înțeles că frumusețea unei femei este dată de șarm și individualitate, nu de parametrii corpului.

Ținute pentru femei cu forme

Iskra și-a trimis fotografiile la mai multe agenții de modeling și în scurt timp a semnat câteva contracte. Popularitatea tinerei creștea și, în cele din urmă, ea a devenit imaginea brandului American Eagle Outfitters. 

Supărările trecutului nu o lăsau în pace și, la un moment dat, Iskra a decis să-și împărtășească experiența cu alte fete care suferă de anxietate din cauza kilogramelor în plus. Tânăra a lansat pagina web Runway Riot, unde discută despre această problemă, postează ținute ce avantajează femeile plinuțe și încarcă fotografii cu dânsa, needitate în Photoshop.

Ținute pentru femei cu șolduri late

Cu trei ani în urmă, Iskra și-a creat un cont pe Instagram, unde a adunat deja 4,6 milioane de urmăritori. Prin intermediul paginii sale, Iskra își propune să demonstreze tuturor că pentru a fi frumoasă contează individualitatea, gustul și simțul estetic, nu parametrii corpului.

Îmi doresc mult ca femeile să fie exact cine sunt. Să nu le fie rușine de corpul și de identitatea lor. Vreau ca ele să spună: „Doamne, port acest top și arăt foarte bine! Vreau să simt că nimeni nu o să mă judece după felul în care mă îmbrac.”, dezvăluie tânăra.

Ținute care avantajează femeile plinuțe

Cu toate că unii utilizatori o atacă pentru curajul și deschiderea ei, Iskra are o atitudine calmă față de gurile rele. Ea și-a lansat propriul hashtag #HeartNotHate, care poate fi tradus cuvânt în cuvânt ca “Inimă, nu ură“.

De asemenea, tinerei nu îi place când oamenii o înscriu în categoria modelelor plus-size. Din punctul ei de vedere, împărțirea oamenilor în categorii este un obicei prost, care cultivă ură în rândul unora și anxietate în rândul altora.

Ținute pentru femei cu burtă

Datorită Iskrei și altor modele cărora nu le este frică de frumusețea lor naturală și reacția publicului larg, astăzi e la modă să te accepți așa cum ești.

De altfel, în SUA, vânzările de haine de mărimi mari cresc într-un ritm de 2 mai mare decât piața de îmbrăcăminte în ansamblu. Conform unui raport publicat de Allied Market Research, piața globală de îmbrăcăminte plus size a atins valoarea de 480,99 miliarde de dolari în 2019 și se așteaptă să ajungă la 696,71 miliarde de dolari până în 2027.

Citește și: 10 ținute pentru femei plinuțe: Ce reguli să respecți și ce stiluri să eviți ca să arăți mereu impecabil!