Stilul nu depinde de mărime: 12 ținute superbe pentru femei plinuțe 50+

Astăzi e la modă să te accepți așa cum ești. Nu mai rămâne loc pentru etichete. Fiecare femeie este liberă să arate așa cum vrea ea. Femeile vor să se simtă confortabil, vor să fie apreciate pentru individualitatea lor și vor să fie frumoase.

De altfel, fiecare femeie este frumoasă în felul ei și merită cele mai bune haine. Și, din fericire, creatorii de modă se gândesc tot mai des la garderoba femeilor minione și plinuțe. Prin urmare, astăzi vom discuta despre 12 ținute în stil casual, numai bune pentru acestea.

Ținute casual pentru femei plinuțe

Stilul casual este unul din cele mai populare și confortabile concepte vestimentare. Acesta este practic, versatil și stilat. Prin urmare, se potrivește de minune femeilor grăsuțe, ce au nevoie de haine comode, care să le ascundă imperfecțiunile siluetei și să le sublinieze punctele forte.

Stilul casual facilitează libertatea de mișcare și este foarte versatil, ceea ce înseamnă că se potrivește tuturor și cuprinde o mare varietate de ținute, începând cu ținute clasice și terminând cu ținute contemporane.

Partea bună e că nu există limite și restricții certe. Poți îmbrăca aproape orice îți trece prin cap, începând cu salopete, jachete sau tunici și terminând cu bocanci și adidași. Important e să ții cont de cromatică, textură și croi. Hainele petrecute, indiferent dacă e vorba de rochii, fuste, bluze sau veste, sunt o soluție excelentă pentru plinuțe, deoarece le corectează vizual silueta.

Ținute casual pentru minione

Bluzele și cămășile sunt nelipsite din garderoba unei femei. O cămașă croită lejer, în nuanțe deschise, sau o bluză lungă, în tonuri pământii, care completează armonios textura și tonul pantalonilor e tot de ce are nevoie o femeie pentru a arăta proaspăt și atrăgător, mai ales dacă știe să adauge la ținută un zâmbet reținut și fermecător.

La planificarea ținutei trebuie să ții cont de textură, țesătură, formă și de culori. Evită țesăturile dense, dure și groase, ce te fac să arăți și mai mare. Alege haine cu imprimeuri verticale sau creează linii verticale, asociind pantaloni și topuri de aceeași culoare. Liniile verticale te vor ajuta să pari mai înaltă și implicit, mai subțire.

Ținute casual femei 50 ani plinuțe

În ceea ce privește imprimeurile, îți recomandăm să alegi bluze, rochii și cămăși cu imprimeuri mari, care diluează imaginea și îți maschează burtica. Femeia din imagine poartă mărimea 60, are 163 cm și parametrii corpului 120/100/120, însă datorită vestimentației arată mai subțire decât alte femei cu aceeași morfologie.

Cel mai mare avantaj al stilului casual în comparație cu alte concepte vestimentare este confortul. O femeie îmbrăcată în haine confortabile, este o femeie sigură pe sine. Iar o femeie sigură pe sine, este o femeie frumoasă.

Când ultima oară ai purtat o salopetă? Deși unele femei au o atitudine sceptică față de acest articol vestimentar, salopeta rămâne o piesă extrem de practică și comodă, ce poate fi asociată atât cu pantofi cât și cu bocanci, sandale sau adidași.

Rochii pentru femei plinuțe și scunde

Rochia e cea mai bună prietenă a unei femei plinuțe. Dacă este aleasă corect, rochia îți va ascunde cele câteva kilograme în plus și te va face să pari mai înaltă. Alege modele libere, care îți accentuează talia, cad liber și mențin partea superioară și cea inferioară a ținutei în echilibru.

Care ținute ți-au plăcut cel mai mult și ce trucuri folosești ca să pari mai slabă? Scrie părerea ta în comentarii!

Citește și: Ținute office pentru femei plinuțe: 17 idei superbe, care îți vor lăsa colegii cu gura căscată!