Cămașa: Iată cum să o porți la 60 de ani ca să nu arăți ca o bunicuță!

Dacă vrei o ținută care să arate elegant și să te facă mai tânără – începe cu o cămașă de culoare albă. Cămașa albă întinerește și adaugă prospețime întregii ținute. O poți purta la birou, în parc, pe stradă și chiar și la evenimente de seară. Iar dacă look-ul este întregit de o fustă sau de pantaloni cu talie înaltă, vei arăta cochet chiar și la 60 de ani. Iată cum să porți cămașa ca să fii întotdeauna stilată.

1. Cămașă + blugi

O cămașă în tonuri deschise îți poate transforma ținuta complet. Impresia neserioasă creată de blugi poate fi diluată cu ajutorul unei cămăși, care va adăuga puțină strictețe ținutei tale, chiar dacă ești încălțată în sandale sau adidași.

2. Cămașă albă + pantaloni negri

Pantalonii negri au fost și vor rămâne o piesă vestimentară universală, care se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârstă și ținută. Un asemenea look e binevenit atât la birou, cât și în viața de zi cu zi. Clasicul nu se demodează niciodată.

3. Cămașă + pantaloni bej

Moda pentru tot ce arată natural și firesc a transformat pantalonii bej într-unul dintre cele mai râvnite articole vestimentare din garderoba femeii contemporane. Într-adevăr, aceștia arată feminin, elegant și stilat. Și cel mai bine se asortează cu o cămașă în tonuri deschise.

4. Cămașă + fustă

Pantalonii sunt buni, și totuși, cel mai bine o cămașă se combină cu fusta. Atunci când îmbracă o fustă, femeia se transformă instantaneu. Fusta adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Nu există o piesă vestimentară care să arate mai feminin.

5. Cămașă + jachetă

Un compleu alcătuit din pantaloni și sacou este relevant la orice vârstă și nu își pierde niciodată din actualitate, în special în tandem cu o cămașă clasică, albă. Contrastele întotdeauna întineresc, iar pe deasupra, îți vor da un aer strict și elegant. O astfel de ținută arată feminin și contemporan, cu toate că multe decenii la rând pantalonii și sacoul erau considerate haine bărbătești.