Stilul nu are vârstă: Iată ce să porți la 60+ ca să nu arăți ca o bunicuță

Standardele de frumusețe și cultul tinereții promovat de mass-media au stricat viața multor femei. Femeile au ajuns să fie îngrozite de bătrânețe. Și nu atât de felul cum se simte bătrânețea, cât de felul cum bătrânețea arată.

Firește că la 60 de ani nu poți să fii la fel de frumoasă ca la 20. Dar nici la 20 de ani nu poți fi la fel de frumoasă precum la 60, deoarece fiecare vârstă are farmecul ei. Iată 15 ținute care te vor face să arăți bine și să te simți bine la 60 de ani.

Ținute casual femei 60 ani

Ca să te simți frumoasă și plină de viață trebuie îndeplinite câteva condiții. Pe de o parte, stilul trebuie să fie vibrant și energic, iar pe de alta, să fie confortabil și elegant. De aceea, îți recomandăm să îmbraci o ținută expresivă, croită lejer, care să-ți faciliteze mișcarea și să-ți reflecte personalitatea.

Ținute birou femei 60 ani

Multe femei consideră că stilul office este mult prea conservativ și plictisitor. Și au perfectă dreptate. De regulă, ținutele și manichiura pentru birou sunt banale și lipsite de expresivitate. Dar poți schimba acest lucru dacă ai suficientă inspirație și determinare. Iată câteva ținute care te vor întineri cu 10 ani.

Ținute elegante femei 60 ani

Expresivitatea este dată nu doar de culori, ci și de imprimeuri, croială sau fasoane. Un look proaspăt, care se distinge printr-un imprimeu sau un croi neobișnuit, te va evidenția din mulțime și îți va da un aer juvenil. Găsește echilibrul dintre clasic și contemporan, profund și strălucitor, laconic și sofisticat și niciodată nu vei da greș.

Ținute femei peste 60 ani

Țesătura albă reflectă o parte din lumină spre față, mascând ridurile și pungile de sub ochi. Prin urmare, încearcă să îmbraci topuri în tonuri cât mai apropiate de alb. Albastru-deschis este o alternativă excelentă, care oferă și mai multă expresivitate.

Ținute stilate femei 60+

Nu ezita să te îmbraci expresiv. Câteva accente strălucitoare nu vor face rău nimănui. Dimpotrivă, îți vor evidenția frumusețea, pentru că nuanțele vibrante întineresc.

Citește și: Iată ce să porți la birou: 15 ținute elegante cu pantaloni