Stilul nu are vârstă: Aceste femei au peste 60 de ani, dar sunt în continuare stilate!

Standardele de frumusețe și cultul tinereții promovat de mass-media a stricat viața multor femei. Femeile au ajuns să fie îngrozite de bătrânețe. Și nu atât de felul cum se simte bătrânețea, cât de felul cum bătrânețea arată.

Firește că la 60 de ani nu poți să fii la fel de frumoasă ca la 20. Dar nici la 20 de ani nu poți fi la fel de frumoasă precum la 60, deoarece fiecare vârstă are farmecul său. Iată 3 femei care au înțeles acest lucru.

1. Sharon Stone

Sharon a cucerit lumea în anul 1992, după lansarea thriller-ului erotic Basic Instinct, care a transformat-o într-un sex simbol al generației sale. Dar de atunci au trecut trei decenii și iată că Sharon are 63 de ani. Și ce? Spune vedeta. Actrița recunoaște că nu a fost niciodată o mare amatoare de fitness, nu a ținut diete stricte și nu și-a făcut operații estetice. În schimb, încearcă să se alimenteze corect și nu trece nici măcar o zi fără să facă gimnastică.

2. Christie Brinkley

Christie are 67 de ani. Fotomodela americană e considerată una dintre cele mai atrăgătoare modele din toate timpurile. În 50 de ani de carieră, Christie a apărut pe copertele a peste 500 de reviste de modă. Se pare că ea nu știe cum e să îmbătrânești, deoarece la ai săi 67 de ani, arată în continuare de 40. Actrița dezvăluie că acest lucru se datorează genelor și modului activ de viață. Christie a urmat o dietă vegetariană încă din tinerețe, dar acum se răsfață cu pește și ouă și încearcă să facă cât mai multă mișcare.

3. Meryl Streep

La 72 de ani, actrița se poate lăuda cu 3 Premii Oscar, 21 de nominalizări și un stil absolut impecabil. Meryl niciodată nu a alergat după modă, dar a arătat întotdeauna elegant, grațios și feminin. Chiar și atunci când era surprinsă pe stradă. Meryl nu și-a făcut niciodată operații plastice, nu a urmat diete (decât pentru roluri) și se distinge printr-o frumusețe nobilă și naturală.

Citește și: Stilul nu are vârstă: 20 de ținute elegante pentru femei trecute de 60 ani!