Stilul nu are vârstă: 15 tunsori elegante pentru femei de 60 ani!

Stilul nu are vârstă. După 60 de ani poți și trebuie să fii elegantă. Până la urmă, o femeie merită să fie frumoasă indiferent de vârstă. Dar la 60 de ani frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai simplu e să o evidențiezi prin coafură. Iată câteva coafuri care te vor face stilată.

Tunsori scurte pentru femei în vârstă

În primul rând, la 60+ se poartă tunsori pentru păr scurt. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat. Cele mai potrivite tunsori pentru păr scurt sunt pixie, bob și pixie-bob.

Tunsori păr scurt femei în vârstă

Dacă ești adepta soluțiilor clasice, îți sugerăm să-ți faci o tunsoare bob sau bob-carre. Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton. Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate (sau invers) adaugă tunsorii amploare.

Tunsori femei vârsta a doua

Alege o tunsoare ușor de coafat. Uneori trebuie să renunți la fast în favoarea confortului. La urma urmei, vrei să arăți bine în fiecare zi, fără să pierzi câteva ore cu aranjarea coafurii. Cea mai bună alegere este tunsoarea bob în scări.

Tunsori în scări femei în vârstă

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față va ascunde ridurile, iar capetele deranjate vor adăuga îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul.

Tunsori elegante femei 60 ani

Tunsoarea bob clasică arată minunat cu păr cărunt. Clasicul nu își pierde niciodată din actualitate. Și dacă nu știi ce variație a tunsorii bob să alegi, întotdeauna te poți întoarce la începuturi. Această coafură arată feminin, romantic și grațios.

Citește și: Te îmbătrânesc prematur: 7 tunsori care te transformă în bunicuță