Stilul nu are vârstă: 15 femei care au întinerit după schimbarea coafurii!

O tunsoare îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei. Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine când știu că părul lor arată perfect. O coafură nouă nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi încredere și stimă de sine! Femeile de mai jos au simțit asta pe propria piele!

Tunsori înainte și după stilist

Blondul perlat și tunsoarea bob-carre se asociază foarte bine cu ochii albaștri și fața ovală. Chipul a devenit mai expresiv, iar stilul mai sofisticat.

Niciodată nu e târziu să te schimbi și să încerci ceva nou. Uitându-te la pozele de mai jos, e greu de crezut că în imagine e una și aceeași femeie. Coafura, machiajul, accesoriile, sprâncenele – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

Fiecare detaliu contează, începând cu forma podoabei capilare și terminând cu tehnica de vopsire a părului. Și nu uita de ruj. Rujul devine acel accent care răspunde de expresivitate, dar fără a arăta deplasat.

Tunsoarea corectă și un minim de machiaj e tot de ce ai nevoie pentru a șterge câțiva ani de pe chip.

La alegerea tunsorii trebuie să ții cont de forma feței, structura părului și tonalitatea tenului. Din această cauză, tunsorile trebuie alese individual. Ceea ce arată bine pe prietena ta, nu neapărat va arăta bine pe tine.

De regulă, tăierea părului este o idee bună. Aproape întotdeauna o tunsoare mai scurtă dă bine.

Dar ai grijă cu tunsorile foarte scurte, în stil băiețesc. Aceste tunsori sunt bune numai pentru femeile cu trăsături expresive ale feței.

În afară de tonalitate, mai trebuie să ții cont de forma feței și de starea tenului. Tunsoarea este un instrument excelent de întinerire. De exemplu, tunsorile scurte cu volum corectează ovalul feței și diluează imperfecțiunile tenului.

Dar nu întotdeauna volumul e binevenit. Mai ales dacă ai un păr dens și neascultător. Dacă ai un păr neascultător și greu de întreținut, o tunsoare cu efect umed arată mai bine.

Transformare instantă. Uneori e suficient doar să-ți scurtezi părul și să alegi un ton puțin mai expresiv.

Nu uita că nu contează doar forma. Tehnicile moderne de vopsire a părului, precum shatush, balayage, ombre, sombre sau california, îți pot împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit.

Important e să găsești stilul și tonul care te prinde cel mai bine. Cum anume? Consultând un stilist sau experimentând întruna.

Noua tunsoare încadrează mai bine ovalul feței și adaugă chipului expresivitate.

Culoarea părului este la fel de importantă ca tunsoarea în sine. Nuanța aleasă îți poate șterge niște ani de pe chip sau, dimpotrivă, te poate îmbătrâni.

Nu uita că niciodată nu e târziu să te schimbi.

Citește și: Simplu și eficient: 10 trucuri de machiaj ca să arăți mai tânără cu 10 ani!