Stilul nu are vârstă: 10 femei elegante trecute de 70 de ani!

Sunt elegante, sunt frumoase, sunt tinere, deși toate au peste 70 de ani. Hai să vedem cine sunt ele și cum le reușește acest lucru. Secretul lor e mai simplu decât pare la prima vedere.

Meryl Streep

La 71 de ani, actrița se poate lăuda cu 3 Premii Oscar, 21 de nominalizări și un stil absolut impecabil. Meryl niciodată nu a alergat după modă, dar a arătat întotdeauna elegant, grațios și feminin. Chiar și atunci când era surprinsă pe stradă. Meryl nu și-a făcut niciodată operații plastice, nu a urmat diete (decât pentru roluri) și se distinge printr-o frumusețe nobilă și naturală.

Helen Mirren

Laureata Premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a Angliei, calcă întotdeauna sigur pe covorul roșu, deși are tocmai 75 de ani. Și întotdeauna arată impecabil. Actrița recunoaște că nu a fost niciodată o mare amatoare de sport, dar face gimnastică timp de 15 minute în fiecare zi. Doar 15 minute, în schimb, de mai bine de jumătate de secol.

Diane Keaton

Laureata Premiului Oscar arată foarte bine la 75 de ani, chiar dacă din 2011 a luptat cu cancerul și a reușit să-l învingă. Între-timp, a devenit ambasadoarea brandului L’oreal.

 Carmen Dell’ Orefice

Carmen Dell’ Orefice este un model de 89 de ani și un exemplu pentru toată lumea. Actrița americană, care de altfel este și doctor în arte, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă carieră în calitate de model de podium. Carmen defilează până în prezent și își evidențiază vârsta frumos, având un păr cărunt, strălucitor și o privire enigmatică și ademenitoare.

Sigourney Weawer 

“Regina Science Fiction-ului” recunoaște că nu o interesează moda și aparițiile pe covorul roșu. Ea e căsătorită din 1984 cu același bărbat și se menține în formă la 71 de ani doar de dragul ei și al lui, și nicidecum pentru presă.

Carolina Herrera

Frumoasa creatoare de modă din Venezuela are 81 de ani. Carolina a fost timp de 12 ani stilista lui Jacqueline Kennedy, iar în 1980 și-a creat propria casă de modă – Carolina Herrera New York.

Iris Apfel

Iris Apfel este profesoară la University of Texas at Austin, creatoare de modă și antreprenoare din New York. Ea este considerată una dintre cele stilate doamne 80+ din lume. Dar curând va trebuie creată o nouă categorie, pentru că pe 29 august, Iris va împlini 100 de ani.

Jane Fonda

Jane Fonda are 83 de ani, dar arată de 55. Actrița nu ezită să poarte rochii mulate, ce ajung până la linia genunchilor și ținute expresive, pe care nu au curajul să le îmbrace nici măcar unele doamne de 40 de ani. Jane dezvăluie că secretul ei constă într-un mod de viață activ și nu trece nici măcar o zi fără să facă aerobică.

Catherine Deneuve

Frumoasa franțuzoaică de 77 de ani este o adevărată întruchipare a delicateții și farmecului francez. Catherine nu încearcă să arate mai tânără, ci își acceptă vârsta cu demnitate, îmbătrânind frumos și subliniindu-și frumusețea inteligent.

Jane Seymour

Jane Seymour a fost una din iubitele lui James Bond, în celebra serie de filme despre spioni. Și cunoaștem bine că acest rol e acordat celor mai senzuale și atrăgătoare femei. Astăzi, Jane are 70 de ani și în continuare se poate lăuda cu o frumusețe de invidiat.

Citește și: Stilul nu are vârstă: 20 de ținute elegante pentru femei trecute de 60 ani!