Stilul femeilor cu forme: 15 ținute frumoase, care îți vor ascunde burtica de ochii lumii!

În secolul al XXI-lea e la modă să fii tu însăți și să-ți accepți corpul cu tot cu avantajele și dezavantajele sale. Standardele tradiționale nu mai sunt în vogă. Lumea se schimbă. Noi ne schimbăm. Și odată cu noi se schimbă și standardele de frumusețe.

În ultimul deceniu, moda plus size continuă să ia amploare. Femeile plinuțe, de 40-50 de ani, nu se mai sfiesc de aspectul lor. Și bine fac, deoarece fiecare femeie e frumoasă în felul ei, dar trebuie să știi cum să evidențiezi această frumusețe.

Rochii pentru femei plinuțe

Rochiile cu nasturi în față și rochiile petrecute sunt cel mai bun prieten al femeilor plinuțe, mai ales dacă talia e subliniată de un cordon. Cordonul este un accesoriu minunat, care îți va echilibra ținuta și îți va scoate în evidență rafinamentul. Talia înaltă te va ajuta să pari mai zveltă, iar cordonul va sublinia grațios cea mai subțire zona a ei. În funcție de anotimp, imaginea poate fi completată cu botine, cizme și pantofi.

Rochiile croite lejer, care cad liber și sunt confecționate din țesături moi și dense, corectează excelent silueta, mascând imperfecțiunile ei și facilitând libertatea de mișcare. În acest sezon sunt la modă ținutele monocrome, în culori vii și expresive.

Ținute casual pentru femei plinuțe

O ținută bine gândită, te poate ajuta să scapi de 5-10 kilograme. E greu de imaginat că doamna din imagine poartă haine de mărimea 60 și are parametrii corpului 120/100/120. Prin urmare, ținutele trebuie alese inteligent! O astfel de tunică este numai bună pentru femei grăsuțe, deoarece maschează grațios burta și coapsele, făcând talia să arate mai subțire.

Dacă ai silueta de tip măr sau triunghi inversat și vrei să-ți ascunzi burtica, îți sugerăm să încerci o fustă cloș, gypsi, o fustă de tip semi-soare sau o fustă trapez. Toate acestea îți vor nivela coapsele, șoldurile și abdomenul, subțiind talia și echilibrând partea inferioară și cea superioară a ținutei.

Rochii pentru femei grăsuțe

La alegerea ținutei contează atât fasonul, cât și croiala sau tipul de țesătură. Stiliștii recomandă femeilor cu forme să îmbrace piese vestimentare supradimensionate. Contrar aparențelor, hainele oversize nu îngrașă, atât timp cât nu exagerezi cu straturile. Ce părere ai despre această rochie în stil boho, confecționată din tricot dens?

Datorită croiului liber, aceasta va arăta armonios pe toate femeile, indiferent de morfologia corpului, în așa fel de parcă silueta e învăluită complet de țesătură. O astfel de rochie îți va masca defectele, îți va sublinia delicatețea taliei și arată mult mai original și drăguț decât modelele strânse pe corp. Iar dacă adaugi la rochie o vestă întunecată, pieptul va deveni mai îngust, iar conturul taliei și linia șoldului mai pronunțate.

Ținute pentru femei cu burtă

Iată un alt model interesant – rochie și fustă în stil sportiv. În 2021 sunt la modă ținutele hibride, care îmbină diferite stiluri într-o singură imagine. Aceste modele sunt deosebit de confortabile și au un farmec urban destul de pretențios. Cel puțin merită să le încerci, fiindcă sunt stilate și rezolva problema de bază – mascarea burticii.

Dar hai să lăsăm deoparte experimentele și stilul sport, și să revenim la grația și rafinamentul feminin. Deci încă o dată accentuez. Modelul din imagine poartă mărimea 60 și are 163 cm înălțime. Dar arată de două ori mai subțire. Care este secretul ei? Secretul constă în asocierea corectă a culorilor, texturilor și stilurilor. Și ție îți stă în puteri acest lucru!

Ținute pentru femei cu forme

Indiferent dacă porți pantaloni conici sau evazați, o tunică din jerseu de culoarea lămâii îți poate transforma ținuta complet. Care variantă îți place mai mult? Cea monocromă sau cea cu pantaloni negri? Din punctul meu de vedere, ambele sunt absolut minunate, dar cea de-a doua se descurcă mai bine cu sarcina de bază și arată puțin mai proaspăt și expresiv.

Cu ținutele pentru viața de zi cu zi ne-am lămurit. Dar cum ne îmbrăcăm la birou, în așa fel ca toți colegii să rămână cu gura căscată? Răspunsul la această întrebare îl vei afla în articolul de mai jos.

Citește și: Ținute office pentru femei plinuțe: 17 idei superbe, care îți vor lăsa colegii cu gura căscată!