Stilul casual – 15 ținute ideale pentru femei plinuțe 50+

Stilul casual e unul din cele mai populare și confortabile concepte vestimentare. Este un stil cu adevărat practic și universal, care maschează atent carențele siluetei și subliniază meritele acesteia, planând virtuos la granița dintre eleganță și sport. Aceste trăsături fac din casual un stil ideal pentru femei plinuțe, trecute de 50 de ani.

Ținute casual pentru femei plinuțe

Hainele petrecute, indiferent dacă e vorba de rochii, fuste, bluze sau veste, sunt o soluție excelentă pentru plinuțe, deoarece corectează vizual silueta. O ținută casual de toamnă poate fi compusă din pantaloni de culoare închisă, o cămașă sau o bluză de aceeași tonalitate și un cardigan tricotat sau o vestă lungă petrecută.

Primăvara poți îmbrăca pantaloni negri, liberi, cu glezna la vedere, asociați cu o cămașă albă clasică și pantofi negri, cu toc mediu. Cămașa va adăuga prospețime chipului tău și îți va nivela silueta. Iar pantalonii, dacă sunt de aceeași culoare cu pantofii, te vor ajuta să pari mai înaltă.

De altfel, poți îmbrăca și un palton din țesătură fină, asociat cu o fustă stratificată, cu bocanci și cu un top vibrant, de culoare galbenă. Cine a zis că după 50 de ani trebuie să te îmbraci plictisitor?

Ținute casual pentru minione

Bluzele și cămășile sunt nelipsite din garderoba de bază a fiecărei femei. Cu cât ai mai multe, cu atât e mai bine, fiindcă aceste articole vestimentare sunt universale și versatile. Cu alte cuvinte, se potrivesc pe orice tip de siluetă și pot fi asociate cu oricare alte piese vestimentare. Aceeași ținută poate arăta complet diferit cu bluze și cămăși diferite. Prin urmare, aceasta e cea mai ușoară metodă de a-ți diversifica simțitor garderoba.

O cămașă croită lejer, în nuanțe deschise, care completează organic textura și tonul pantalonilor e tot de ce are nevoie o femeie pentru a arăta proaspăt și atrăgător, mai ales dacă știe să adauge la ținută un zâmbet reținut și fermecător.

La rândul său, albul de pe tricou întinerește și adaugă prospețime, intrând în contrast cu machiajul expresiv. Imaginea este întregită cu o pereche de pantofi strălucitori.

Ținute casual femei 50 ani plinuțe

Îmbrăcămintea exterioară poate și trebuie să fie expresivă. Cu astfel de ținute la sigur vei ieși în evidență din mulțime, în sensul bun al expresiei. În plus, te vei simți întotdeauna confortabil. O femeie îmbrăcată în haine comode, e o femeie sigură pe sine. Iar o femeie sigură pe sine, e o femeie frumoasă.

Ce părere ai despre ținutele sport-chic? În 2021 sunt la modă ținutele hibride, care îmbină diferite stiluri într-un singur aspect. De exemplu, pantaloni clasici cu un hanorac. Sau fuste lungi cu jachete scurte, ambele în stil sport.

Ținute sport casual femei

Ținutele sport sunt și ele binevenite, fiindcă mai mult ca niciodată până acum este la modă confortul. Și ce haine pot fi mai confortabile decât cele în stil sport-casual? Firește că nu vei purta o asemenea ținută într-un centru comercial, dar pentru o plimbare plăcută în parc, e ceea de ce ai nevoie.

Hanoracele nu sunt doar pentru tineri și nu sunt doar pentru sport. Astăzi, femei de toate vârstele optează pentru ținute sport și nu se cutremură lumea din cauza acestui fapt. Și da, stilul sport poate fi elegant. Depinde de nuanțe, textură și modul cum le combini.

Cromatica este foarte importantă. Contrastele întotdeauna întineresc. Și nu uita, vârsta nu trebuie să fie niciodată un impediment în calea eleganței și frumuseții. Până la urmă, e doar o cifră din cartea de identitate!

Care ținute ți-au plăcut cel mai mult și ce trucuri folosești ca să arăți mai tânără și să te simți bine în același timp? Scrie părerea ta în comentarii!

Citește și: Respectă aceste 7 reguli și vei arătă mai tânără după 50 de ani!