Stilistul cu mâini de aur: 20 de Femei care au avut norocul să îl găsească!

Fiecare femeie își dorește să fie frumoasă, stilată și atrăgătoare. Acest lucru este posibil doar dacă ea are curajul să se schimbe, să încerce ceva nou, dar și să găsească profesionistul care își cunoaște meseria la perfecție!

Stilistul Evgheni Zhuk, originar din Bielorusia este un adevărat maestru al domeniului său. După ce s-a stabilit la Moscova și și-a deschis acolo propriul salon de frumusețe, el a făcut senzație atât pe rețelele sociale dar și la televiziune. Cu ajutorul machiajului, a coafurii, talentului și creativității sale, stilistul reușește să le transforme pe clientele sale, făcându-le să arate mult mai tinere și mai fermecătoare.

Convinge-te, cât de mult contează talentul unui stilist în aspectul unei femei, privind imaginile de mai jos!

Nu există femeie pe care talentatul stilist bielorus să nu o poată face să arate ca o vedetă! Transformările incredibile pe care le realizează inspiră multe femei să facă o schimbare!

Faima lui crește necontenit și pe bună dreptate. Femeile se înghesuie pentru a ajunge pe mâinile lui!

Evgheni are un profil pe Instagram unde postează transformările pe care reușește să le facă, acestea devenind virale printre internauți. Stilistul are peste 150.000 de urmăritori fideli care îi admiră lucrările.

Evgheni mărturisește că cea mai mare satisfacție în această profesie îi aduce senzația de fericire pe care o poate vedea pe chipurile clientelor. Multe dintre ele chiar nu-și pot crede ochilor când se privesc în oglindă la sfârșit.

În prezent, Evgheni este moderatorul unei emisiuni televizate, unde femeile obișnuite au posibilitatea de a se bucura de ajutorul și sfaturile stiliștilor și a psihologilor.

Stilistul demonstrează cu măiestrie, că puterea machiajului și a coafurii este inegalabilă, acestea pot schimba oameni dar și destine.