Stiliștii au numit culoarea anului care vine: Iată cum și cu ce se combină!

Institutul culorii Pantone a numit culoarea anului 2022. De data asta, alegerea stiliștilor s-a oprit la very peri, o culoare elegantă și ademenitoare, care simbolizează creativitatea. Românii îi mai spun albastru brebenoc, de la floarea cu același nume. Culoarea este inspirată din plante de liliac, lavandă și periwinkle (brebenoc) și oferă senzația de calm și serenitate. Iată cum se reflectă în garderobă.

1. Very Peri + alb

Această combinație adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei femei și împrospătează orice ținută. Tonurile liliachii se asortează de minune cu pantofi albi și arată bine atât pe femeile cu ten cald (ochi căprui, față rumenă, arsă de soare), cât și pe cele cu ten rece (ochi albaștri, piele de porțelan).

2. Very peri + negru

Contrastele întotdeauna dau bine, de aceea, culoarea merge bine și cu negru. Tonurile mov diluează din sobrietatea culorii negre și o fac să arate mai moale. Un astfel de stil arată strict și romantic în același timp și este alegerea perfectă pentru o femeie modernă, care ține pasul cu moda.

3. Very Peri + portocaliu

Chiar dacă sună epatant, rezultatul este elegant și armonios. Nuanțele suculente oranj se asortează excelent cu tonurile calme lila. Ele îți vor face ziua mai colorată și te vor evidenția din mulțime.

4. Very Peri + galben

Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică – această combinație se potrivește de minune femeilor cochete și sigure de sine, care vor să-și sublinieze temperamentul aprins și independența. Designul va adăuga un farmec de neegalat ținutei tale și te va transforma într-o adevărată vedetă.

5. Very Peri + tonuri pastel

Ce fel de colecție fără tonuri pastelate? Tonurile pastel sunt întruchiparea delicateții și senzualității feminine. Acestea arată proaspăt și expresiv pe femei de toate vârstele și nu își pierd din actualitate indiferent de anotimp.

Citește și: Nu-ți irosi viața încercând să schimbi ceea ce nu poate fi schimbat! 15 învățături de la legendarul Giorgio Armani