Stilată la 60 de ani: 16 tunsori moderne pentru doamne cu adevărat elegante!

Odată cu înaintarea în vârstă părul devine cărunt, iar firele își pierd rezistența și elasticitatea de odinioară. Dar dacă ai trecut de 60 de ani, nu înseamnă că trebuie să-ți strângi părul în coc și să uiți pentru totdeauna de tunsorile stilate pe care le purtai când erai mai tânără.

Coafura este un instrument excelent de întinerire și împrospătare a feței. Dar cum să găsești o tunsoare cu adevărat bună, care să-ți împrospăteze imaginea? Te ajutăm noi, iată 16 modele elegante, pe care îți recomandăm să le încerci.

Tunsori femei 60 ani 2021/2022

Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton. Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate (sau invers) adaugă tunsorii amploare.

Pe de altă parte, capetele ușor deranjate vor adăuga îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și cu breton drept.

Tunsori femei 50-60 de ani

În al doilea rând, alege o tunsoare ușor de coafat. Uneori trebuie să renunți la fast în favoarea confortului. La urma urmei, vrei să arăți bine în fiecare zi, fără să pierzi câteva ore cu aranjarea coafurii. În plus, tunsorile nițel neglijente, aranjate în scări sau în bucle, arată mai stilat decât coafurile netede.

Tunsori femei 60+

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Bobul aranjat în trepte se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos chiar și după 60 de ani, diluând ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsori păr scurt femei peste 60 ani

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsorile scurte adaugă prospețime și îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate.

Citește și: Sigur că se poate: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!