Coafura bob: 15 variante stilate pentru femei aflate la vârsta înțelepciunii!

Femeile sunt frumoase indiferent de vârstă. Dar frumusețea trebuie evidențiată. Și cel mai ușor și natural e să o evidențiezi cu ajutorul coafurii. O tunsoare corectă îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit. Trebuie doar să găsești modelul care ți se potrivește.

În acest sezon îți propunem să atragi atenția la coafura bob, care este considerată una din cele mai elegante tunsori din lume. Această coafură este întruchiparea tinereții și feminității, se potrivește tuturor femeilor și este ușor de întreținut. Hai să vedem împreună care sunt acele modele pe care merită să le încerci după 60 de ani.

Tunsoare bob păr rar

Odată cu înaintarea în vârstă părul nostru devine rar și cărunt. Încărunțirea este inevitabilă și fiecare femeie luptă în felul ei cu acest fenomen. Unele femei se resemnează și acceptă modificările legate de vârstă ca ceva firesc, altele apelează la tot felul de șmecherii. Noi îți propunem să îți accepți culoarea firească a părului, dar să-i dai coafurii un fason neobișnuit.

Tunsoare bob în scări păr mediu

Bobul inversat este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Aranjarea părului în scări sau în cascadă va compensa lipsa volumului, creând un look spectaculos și degajat. O astfel de tunsoare va adăuga expresivitate și vigoare chipului tău, corectând ovalul feței și diluând imperfecțiunile acesteia.

Tunsoare bob în trepte

Aceasta arată modern, sofisticat și maschează excelent semnele bătrâneții datorită bretonului alungit și aranjării stratificate, ce nivelează armonios trăsăturile feței. Dar ține cont de faptul că tranziția de la o lungime la alta trebuie să fie moale, netedă, ca imaginea în ansamblu să nu aibă de suferit

Tunsoare bob în straturi

Ce-ar fi să experimentezi un pic cu nuanțele? Cine a zis că după 60 de ani nu se poartă nuanțe (convențional) tinerești? Dacă vrei ca imaginea ta să emane și mai multă îndrăzneală și expresivitate, dar fără să arate vulgar, o asemenea coafură e ceea de ce ai nevoie.

Tunsoare bob inversat

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate oricărui look.

Tunsoare bob blond platinat

Părul cărunt poate căpăta un aspect nobil și contemporan dacă este decolorat complet și recolorat într-o nuanță platinată, saturată și uniformă. O asemenea coafură arată mult mai elegant și feminin decât un păr pe jumătate încărunțit.

Tunsoare bob păr mediu

Un avantaj incontestabil al tunsorilor pentru păr mediu este că ascund cutele, ridurile de expresie, pungile de sub ochi, petele maronii, capilarele pronunțate etc. Da, tunsorile pentru păr scurt împrospătează chipul, dar se descurcă mai rău cu semnele bătrâneții.

Tunsoare bob scurt cu volum la spate

O astfel de tunsoare va adăuga eleganță și rafinament imaginii tale, dar numai dacă părul este bine îngrijit. Coafura poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură ceva mai conservatoare.

Tunsoarea bob clasică

Clasicul nu își pierde niciodată din actualitate. Și dacă nu știi ce variație a tunsorii bob să alegi, întotdeauna te poți întoarce la rădăcini. Această coafură arată feminin, romantic și grațios.

Tunsoarea bob cu breton drept

Coafurile cu breton sunt bune prin faptul că maschează imperfecțiunile feței, de exemplu, fruntea lată, ridurile sau acneea. În plus, o tunsoare cu breton nu se demodează niciodată, acesta fiind un atribut al stilului și feminității.

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura și întregul aspect, fără a recurge la schimbări radicale. În acest an sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele lungi.

Tunsori bob păr ondulat

Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Dacă ai părul drept, poți obține efectul dorit apelând la coafor. Părul creț este mai greu de îngrijit, dar efectul coafurii asupra celor din jur este mai pronunțat. Toată lumea adoră femeile cu păr ondulat, dacă acesta este bine îngrijit.

Tunsoare bob mediu cu volum

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsoarea bob scurt păr creț

Această tunsoare arată bine pe toate femeile și poate fi corectată lejer, tăind capetele pentru a obține volumul corect și necesarul de simetrie. Stilul poate fi creat în mod diferit – fie ridicând straturile superioare, fie aranjând părul în bucle.

Tunsoare bob scurt drept

Bobul clasic, cu volum la spate, se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos chiar și după 60 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsori bob scurt cu șuvițe

O coafură romantică, pretențioasă și feminină. Ea nu necesită aranjare și se particularizează prin tranziții netede, șuvițe rotunjite și breton filat.

Citește și: Eleganța nu are vârstă: 20 de ținute de vară pentru femei trecute de 60 ani!