Stilată la 60 de ani: 14 tunsori moderne pentru femei cu adevărat elegante

Dacă ai peste 60 de ani, nu înseamnă că trebuie să-ți strângi părul în coc și să uiți definitiv de tunsorile stilate și elegante pe care le purtai acum 20 de ani. Bunicuțele contemporane arată mult mai tinere și mai frumoase decât bunicile lor și nu se sfiesc să poarte tunsori la modă, care le reflectă personalitatea. Hai să vedem care sunt tendințele acestui sezon!

Tunsori scurte femei 60 ani

În primul rând, la 60+ se poartă tunsori pentru păr scurt. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat. Cele mai potrivite tunsori pentru păr scurt sunt pixie, bob și pixie-bob. Tunsoarea pixie este practică, stilată, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu păr subțire și rar.

Tunsori bob femei 60 ani

Iar dacă ești adepta soluțiilor clasice, îți sugerăm să-ți faci o tunsoare bob sau bob-carre. Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton. Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate (sau invers) adaugă tunsorii amploare.

Tunsori în scări femei 60 ani

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față va ascunde ridurile, iar capetele deranjate vor adăuga îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine chiar și cu păr cărunt.

Tunsori moderne femei 60 ani

Alege o tunsoare ușor de coafat. Uneori trebuie să renunți la fast în favoarea confortului. La urma urmei, vrei să arăți bine în fiecare zi, fără să pierzi câteva ore cu aranjarea coafurii. În plus, tunsorile nițel neglijente, aranjate în scări sau în bucle, arată mai stilat decât coafurile netede. O variantă excelentă este tunsoarea bob-carre.

Citește și: Femeia modernă se îmbracă cu stil: 10 reguli de stil care îți vor împrospăta ținuta!